Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Postin noudettaviin tilauksiin tänään to 13.6. ilmaiset toimitukset ( Tarjous yli 30 euron tilauksiin )

Satisfyer - Lolli Plug 2

TESTIRAPORTTI

Satisfyer -sarjan anustappi sai vain kehuja molemmilta testaajilta. "Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu anaalitappi, joka on helppo ottaa mukaan pienille sekä suurille seikkailuille." "Satisfyerin Lolli tyydytti kovasti, tästä minä pidin!"

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Tällä kertaa pääsin kokeilemaan ensimmäistä Satisfyerin lelua, aikaisemmin olen tästä merkistä kuullut muussa yhteydessä. Testiin pääsee söpö pieni anaalitappi/vibraattori, jossa on paketin mukaan 2 voimakasta moottoria, jotka takaavat "supervoimakkaan" ja syvän tärinän. Lelu on tehty silikonista ja on vesitiivis ja se on helppo pestä (kuten kaikki lelut nykyään). Lataaminen tapahtuu USB-portin kautta. Värinämoodeja sanotaan olevan 12 kappaletta ja lisäksi lelussa on kuiskausmoodi (whisper). Saapas nähdä, pysyykö äänenvoimakkuus ihan kuiskauksessa, kun tätä kokeilee. Eipä muuta kuin kokeilemaan!

Tappi on mukavan pienoinen, joten se on helppo asettaa paikoilleen takalistoon. Vibra on todellakin tehokas! Ns. viides perustärinä on jo ihan kunnon katuporameininkiä ja koko alapää värisee mukavasti. Kaksi moottoria on itse asiassa aika mukava juttu: sekä lelun kärki että tyvi värisevät seuraavilla moodeilla rytmikkäästi ja tuntuu aika lailla uudenlaiselta verrattuna aiempiin anaalitappeihin – nice! On aika kivaa saada värinää sekä eturauhaseen, mutta samalla myös yhtä voimakkaasti peräaukon seudulle, kun yleensähän leluissa on se yksi moottori, joka tärisee pelkästään sisuksissa. 12 tärinämoodissa on myös mukavasti vaihtelua ja osa tärinöistä on jopa yllätyksellisiä, että aa, tämähän jatkuu aivan eri tavalla, kun odottelee! Pitää myöntää, Lolli antaa sen minkä lupaakin: tärinä tuntuu tosi mukavalta ja syvällä. Tulin ja tuntui hyvältä!

Paketti on myös mukavaa vaihtelua, koska paketti on väritykseltään hempeä, neutraali ja helposti lähestyttävän näköinen. Erityiskiitosta paketointi saa tästä unisex-lähestymistavasta, että lelu käy kaikille (toisaalta, onkos unisex jo jotenkin vanhentunut käsite nykyaikana, olisiko ehkä genderless tai jokin muu termi parempi?). Paketissa on selkeät ohjeet monella eri kielellä ja myös yksinkertaisilla kuvilla esitettynä. Käyttöohjeet on asialliset ja paketti on hyvin suunniteltu. Itse lelukin on oikein nätiksi ja turvalliseksi suunniteltu: lelun tyvi on riittävän iso, ettei koko komeus holahda suoleen sisälle.

Tämä lelu taitaa olla vastaus johonkin aikaisempaan nurinaani, kun olen aiemmin miettinyt, että niin monet anaalitapit on jotenkin hyvin maskuliinisesti suunniteltu tyyliin "Power Charger X-Force MegaThunder Anal Plug to Explode Your Guts mothafuka". Eli kyllä minä mieluummin tällaisen Lolli-tapin ostaisin, jos pitäisi valita: ei mitään turhia pröystäilyjä ja sukupuolittuneisuutta, vaan paketin sisällä on lelu, joka tekee juuri sen, mitä lupaakin. Tämä menee ominaisuuksiltaan kyllä aika monen tärisyttimen edelle!

Eli: Satisfyerin Lolli tyydytti kovasti, tästä minä pidin!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Testasimme tuotetta pariskuntana, mutta tämä arvostelu on kirjoitettu naisen näkökulmasta. Satisfyer Lolli Plug 2 on juuri sellainen anaalitappi, millaisia olen jo pitkään katsellut nettisivuilta ja hipelöinyt myymälässä. Anaalitappi on siro ja miellyttävän tuntoinen iholla. Se on myös ulkomuodoltaan hyvin selkeä. Anaalitapissa on yksi nappi, jota pitkään painamalla tappi menee päälle ja jota lyhyesti painamalla voit vaihdella eri värinäohjelmien välillä. Värinäohjelmia on yhteensä 12. Värinäohjelmista viisi tarjoaa tasaista värinää eri voimakkuuksilla. Nämä viisi värinää riittävät enemmän kuin hyvin ja etenevät juuri sopivin askelin voimakkaampaan suuntaan. Viiden tasaisen värinän lisäksi käyttäjän on mahdollista nauttia vaihtelevista värinöitä tasaisten sijaan.

Lolli Plug 2 on pakattu Satisfyerille tuttuun tapaan laadukkaasti siistiin pakettiin. Satisfyerin tuotepakkauksia on mielestämme aina mukava avata, sillä niistä huomaa, että tuotteen esillepanoon on panostettu ja että tuotteesta halutaan antaa hyvä ensivaikutelma kuluttajalle. Itse anaalitapin lisäksi pakkauksen mukana tulee USB-latausjohto. Anaalitapin lataus tapahtuu kahden tapin alareunassa olevan magneettien avulla. Tämä tekee tapista vedenkestävän, ja näin ollen erittäin helposti pestävän.

Tapin pituus on mielestäni sopiva, ja se pistääkin käyttäjänsä tutkimaan hieman rajojaan, ja kokeilemaan, kuinka syvälle tapin uskaltaa sisäänsä työntää. Tapin kaarevuus ja eri paksuudet antavat mahdollisuuden nautiskelijalle päättää, kuinka syvälle tapin haluaa asettaa. Eri paksuuskohtien ansioista tappi pysyy mainiosti paikallaan, eikä sitä ole näin ollen pakko työntää tyveä myöten sisään.

Aiemmin minulla on tullut käytettyä perinteisempää anaalitappia, jossa ei ole värinä ominaisuuksia tai muita hienouksia. Tätä testaillessa huomasin, että värinä helpottaa anaalin rentouttamista näin ollen helpottaen myös anaaliyhdyntään siirtymistä. Tämä sama pätee myös emättimeen, jos tappia haluaa käyttää tällä tavoin. Värinä rentouttaa mukavasti ja helpottaa yhdyntään siirtymistä. Tappi toimii myös mainiosti klitoriskiihottimena. Haluan vielä muistuttaa hyvän hygienian tärkeydestä, jos anaalitappia haluaa käyttää saman session aikana sekä anaalissa että emättimessä.

Mietin millaisilla sanoilla Satisfyer Lolli Plug 2:ta voisi kuvailla. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan normaalin kaltainen anaalitappi, jossa on eri värinäominaisuuksia. Normaalin kaltainen tappi, joka on kestävyydeltään varmasti pitkäikäinen, takuuvarma toiminnoiltaan ja helppo käyttöinen. Juuri yksinkertaisen toimintaperiaatteensa ansiosta sitä on vaivatonta käyttää, eikä sen kanssa paljon ohjekirjoja tarvita. Lolli Plug 2 on hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu anaalitappi, joka on helppo ottaa mukaan pienille sekä suurille seikkailuille. Meidän on todella helppoa suositella Lolli Plug 2:ta kaikille anaaliseksin ystäville.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Satisfyer - Mini Masturbator Seuraava arvio: Extreme Hollow Strap-On, Big Black
v