Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Postin noudettaviin tilauksiin tänään to 13.6. ilmaiset toimitukset ( Tarjous yli 30 euron tilauksiin )

Satisfyer - Heat Climax +

TESTIRAPORTTI

Heat Climax -anaalivibraattori on taattua Satisfyer-laatua! Vibraattori sai kehuja kunnon värinöistään, miehen nautintoon sopivasta muotoilustaan ja siitä, että vibraattorin toimintoja voi muokata omanlaisekseen älylaitteeseen ladattavan sovelluksen avulla. "Laadukas ja monipuolinen tuote niin naiselle kuin miehellekin. Kovat ovat värinät."

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Unisex-tyyppisiä leluja tervehditään ilolla Raijan ja Jorkan taloudessa. Satisfyer Heat Climax + -lelusta onkin todella iloa niin naiselle kuin miehellekin. Tätä lelua voisi nimittää, vaikka anaalivibraattoriksi, mutta lelu on kyllä ehdottomasti paljon muutakin. Satisfyer Heat Climax plussaa voi todellakin käyttää hyvin monella tavalla – mielikuvitusta vain mukaan ja estot romukoppaan.

Tuotteen hyvä muotoilu tekee Jorkkaan vaikutuksen. Käyttömukavuus on hyvä, lenkillistä kahvaa myöden. Vibran pyöristetty kärki stimuloi optimaalisesti eturauhasta ja lisäksi tuotteen pikkuvarsi antaa ulkopuolla lisäpotkua värähtelyllään. Muotoilu on miehen kannalta hyvin onnistunut, ja tuotteen tehokkaat kaksi moottoria antavan todella kovia värinöitä. Yhdistettynä Raijan antamaan poskihoitoon, ei ensimmäinen testikerta Jorkalla kauaa kestä.

Raijallekin Satisfyer-tuotteet ovat tuttuja menneiltä vuosilta. Satisfyer Heat Climax + tuntuu heti kättelyssä olevan mukava lisä lelulaatikkoon. Tuotetta voi käyttää niin pillussa kuin pepussakin. Pepussa värinät tuntuvat pillussa saakka, ja Jorkan kielihoidon myötä ensimmäinen testikerta päättyy onnistuneesti. Tovia myöhemmin, laitetta ykköspesässä kokeiltuna, värinät ovat todella kovia. Satisfyer Heat Climax plussan kovimpia värinöitä ei lähellekään tarvitse käyttää. Satisfyerin väristessä pillussa, on Jorkan mukava työntyä Raijan peppuun.

Raijan mielestä Satisfyer Heat Climax plussassa on supervahva värinä. Eli kovemmankin värinän ystävät kyllä löytävät tästä tuotteesta ystävän. Tuotteen pehmeä materiaali yhdistettynä koviin värinöihin varmasti toimii useimmilla naisilla kuin miehilläkin.

Satisfyer Heat Climax plussan mielenkiintoinen lisä on lämpötoiminto, joka lämmittää tuotteen nopeasti optimaalisen sopivaksi. Ei siis tarvitse kaappikylmää vekotinta lähteä pimeyksiin tuuppimaan. Me emme kokeneet asiaa niin kovin tärkeäksi, mutta ymmärrämme sen joillekin tuovan lisäarvoa. Kiva pikkulisä muutenkin hyvälaatuiseen tuotteeseen.

Vibrassa on itsessään jo huikea määrä värinäohjelmia. Värinää riittää joka lähtöön ja kovempaankin mieltymykseen. Vibrassa itsessään olevien ohjelmien lisäksi ilmaisessa appissa (Satisfyer Connect) on valtava määrä lisää toimintoja. Mielestämme ainoa asia, mikä kannattaa tehdä etukäteen (ennen leikkihetkeä) on hoitaa yhteys puhelimen ja Satisfyer Heat Climax plussan kanssa kuntoon. Myös oman lempimusan käyttö värinöiden kanssa on hyvä katsoa valmiiksi, mikäli sellaista haluaa käyttää. Ei hekuman hetkellä tee hyvää tapella toisarvoisten asioiden kanssa.

Satisfyer Connect –appin paras ominaisuus on mielestämme etäkäyttö Bluetoothin kautta. Se todella laajentaa käyttömahdollisuuksia mennä totuttujen juttujen ulkopuolelle. Etäkäyttöön liittyvä yllätyksellisyys kiehtoo meitä. Hirveän salaisesti tätä ei voi käyttää, mutta kiusoitteluun ja tunnelman virittelyyn tämä tuote toimii. Kokeilimme etäilyn yllätyksellisyyttä ja tuotteen luvattu vesitiiviyttä samanaikaisesti… orgasmeja ja elämäniloa Satisfyer Heat Climax plussa tuottaa.

On myös hyvä huomata, että jos puhelimien applikaation räplääminen kesken puuhastelujen ei sytytä, se ei lainkaan ole pakollista. Laite toimii aivan ensiluokkaisesti, runsailla ominaisuuksilla, ilman puhelintakin.

Kokonaisuutena Satisfyer Heat Climax + on laadukas ja monipuolinen tuote niin naiselle kuin miehellekin. Kovat ovat värinät.

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Tällä kertaa pääsin testaamaan tutun firman tuotetta, nimittäin Satisfyerin lämpenevää anaalivibraattoria. Satisfyer on aiemmin kyllä saanut hyvät arviot minulta, joten mielenkiinnolla odotan, miltä tämä tappi oikein tuntuu. Let’s go!

Heat Climax on napakka silikonista tehty anaalivibraattori, jota voi ohjailla älypuhelimen sovelluksen kautta (ja myös ilman sovellustakin). Satisfyerin sovellusta olenkin aiemmin kokeillut toisen lelun arvioinnin yhteydessä, ja se on tosi kätevä ja helposti opittavissa. Vibraattorin pakkaus on tuttuun tyyliin helposti lähestyttävä ja ottaa huomioon, että seksileluja voi käyttää sukupuolesta riippumatta. Nämä lelut on kyllä Satisfyerillä tehty kestämään, koska paketissa sanotaan, että lelulle on 15 vuoden takuu! Ehtii eturauhasta pärisytellä siis hyvänkin tovin. Paketissa mainostetaan, että lelussa on supervoimakas ja syvälle ulottuva tärinä. Sepä kokeillaankin heti seuraavaksi.

Ja voi pojat, tärinää löytyy hyvin. Ilman sovellusta lelussa on 12 erilaista moodia hyvin hiljaisesta tärinästä kunnon katuporameininkiin. On vuoristorataa, pulssia, randompärinää. Lelussa on varsinaisen anaalitapin lisäksi myös välilihaa hivelevä "lärpäke" (pupunkorva, lerppa, miksi tätä nyt sanoisi?). On kiva, että tämä lärpäkekin pärisee oikein kunnolla isommilla nopeuksilla. Monissa anaalitapeissa tuo välilihan värinä jää harmittavan hennoksi. Tehoa siis riittää, ja varsinkin sovellusta käyttämällä itselle jää tuntuma, että tärinää saa oikein kunnolla, ehkä jopa normimoodeja enemmän? Sovelluksessa on kätevää, kun anaalitapin ja lärpäkkeen tärinöitä voi erikseen säädellä, joten tuntuman saa säädettyä hyvin juuri itselle sopivaksi. Sovellus on myös siitä mainio, että sillä voi tehdä aivan omat värinämoodinsa. Pystyinkin siirtämään edellistä lelua varten tekemäni värinät myös tähän leluun – kätevää! Nyt näyttäisi siltä, että lelun voisi liittää myös esimerkiksi älykelloon. Voi nykyaika, pitääkö sitä lähteä kello-ostoksille…

Käytössä pärinät tuntuvat kyllä oikein syvällä ja mukavalta, suurimmillaan tuntui ihan, että peräreikä on hellänä – tällä kertaa piti vähän malttaa ja valita keskisuuret tehot. Eturauhanen kiihottui oikein mukavasti ja jäi tunne, että tämä on oikein hyvä anaalivibraattori sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin konkarille. Pesu ja puhdistaminen on helppoa ja lataaminen ennen touhuamista myös: usb-kaapeli on helppo liittää lelun kahteen magneettiseen virtanapaan, joten lataaminen tapahtuu hygieenisesti (eipähän ole syviä latausreikiä, joihin voisi eritteitä ja muita sotkuja varastoitua).

Lämmitystoiminnosta sitten muutama sana. Joskus aiemminkin olen vähän ihmetellyt, että mitä virkaa lämmityksellä näissä seksileluissa oikein on. Onko tarkoituksena, että lelu tuntuu enemmän "aidolta" värkiltä elikkäs munalta, kun sen työntää sisuksiinsa? Vai voisiko olla, että lelulla voi vähän lämmitellä pyllynreikäänsä, jotta reikä on vastaanottavaisempi eli rennompi lelua varten? Tämän viimeksi mainitun koin hyödylliseksi, kun olen tämmöinen takakireä tapaus eli reiän rentouttamiseen pitää käyttää rauhallisesti aikaa. Mutta stimulaation suhteen en kokenut kyllä mitään erityistä hyötyä siitä, että lelu oli lämmin: pärinät kiihottavat minua aivan riittävästi, joten tämä lämmitys ei nyt oikein kuuhun asti vienyt enempää. Mutta, meitä on moneksi, joten ehkäpä tuo lämmitys voi tuntua jollakin toisella eri tavalla ja paremmalta.

Tuomio:
Heat Climax -anaalivibraattori on taattua Satisfyer-laatua. Tärinät ovat tehokkaita ja tuntuvat hyvältä. Olen alkanut kyllä pitämään tästä Satisfyerin sovelluksesta, jotta tuntuman saa itselleen juuri sopivaksi. On tosi kätevää, että kaikki itse tehdyt pärinät saa toimimaan useammalla lelulla. Alkaa tuntua, että tässä alkaa olla melkoinen markkinavaltti, jos lelujen tekijä aikoo pysyä aallonharjalla. Lämmin lelu ei voimistanut orgasmia tai stimulaatiota minulla, mutta se helpotti persreiän rentouttamista, joten siitä pisteet kotiin. En nyt oikein tiedä, että maksaisinko itse lämmitysmoodista enempää, jos hinnoissa olisi eroa. Onhan tuo lämmitys toki näppärä, mutta en hyllyn äärelle pysähtyisi juuri tämän ominaisuuden vuoksi. Mutta, mahlat virtasi, hyvältä tuntui ja oli mukavaa. Ja jos tätä mukavuutta jatkuu 15 vuotta eteenpäin, niin mikäpä siinä! Satisfyer on kyllä mainio <3

Kirjoittanut: Queer of the Hill
Edellinen arvio: Satisfyer - Threesome 3 Seuraava arvio: Ramrod - Värisevä penispumppu
v