Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Ramrod - Värisevä penispumppu

TESTIRAPORTTI

Tämä penispumppu toimii sekä miehillä, että naisilla! Testaajapari löysi tästä penispumpusta nimittäin mahtavan käyttötarkoituksen myös naisen nautintoon: "Pumpulla voi imeä esimerkiksi häpyhuulia ja koko emätintä. Näin painetta saadaan peniksen lisäksi myös naisen herkille alueille. Pumppu sopii myös nännien ja rintojen imemiseen, mistä esimerkiksi puolisoni pitää paljon."

KumitorviMies 33 v.

Penispumput ovat saaneet pahan maineen. Ellei niitä morkattu jokaisessa -90 luvun komediassa, niin niistä kerrottiin kauhutarinoita. Kuinka liika paine voi reväyttää paisuvaiskudoksen ja aiheuttaa pysyvää impotenssia. Vaikkakin Pitkäaikaisen vahingon saaminen on mahdollista, se ei helpolla tapahdu. Kuitenkin, kun katselin kaluni paisuvan ja vaihtavan väriä, en voinut olla muistelematta kaukaisia aikoja, jolloin käärein narua sormeni ympärille tiukkaan ja vanhempien huomattua purppuran sormeni sanoivat, että se voi mennä kuolioon ja pudota jos pelleilet tuolla lailla.

Tämän hintaluokan pumput ovat yksinkertaisia ja tämänkertainen pumppumme sisältää kaksi "inserttiä". Toinen on valmistettu pilvenomaisesta aineesta, joka on niin pehmeää, että painetta vapauttaessa tai ulospäin vetäessä se imeytyy tunnelin sisälle. Tämä tekee pumpulla masturboinnin miltei mahdottomaksi. Toinen insertti taasen ei liikahda mihinkään ja varmasti pitää alipaineen tunnelissa. Mustan insertin aukko on pieni, litteä ja kova. Sen läpi työntymistä kivuliaampaa on ainoastaan ulosvetäminen. Mikään määrä liukuvoidetta ei tehnyt operaatiosta kivuttomampaa ja erektio, joka oli saavutettu pumpussa katosi itseään ulos raastaessa. Erityisesti sillä kerralla, jolloin sain pienen vertavuotavan nirhaaman kaluni kylkeen. Plussaa tulee ylivoimaisesta veto kahvasta puristuspalloon verrattuna, mutta lisäpisteitä en voi antaa pumpun kylkiäisinä jälkiajatuksena annettuun vibraattoriin. Sekä kuula, että kaukosäädin asetetaan tunnelin kylkeen kumilenkillä ja värinä ei saa mitään muuta aikaan, kuin kovan metelin kolistellessaan kovamuovin kylkeen.

Isoin ongelma pumpuissa maallikolle on se, ettei kukaan kerro kuinka paljon alipainetta tulisi olla ja kuinka kauan sitä on turvallista käyttää. Ammattilaiset puhuvat yhdestä kolmeen 10–20min sessiosta päivittäin 5-7InHg voimalla, pysyviä tuloksia haluavalle. Mutta ilman mittaria tätä on vaikea suorittaa ja valmistajien ympäripyöreät vastuunvapautus kirjoitukset eivät myöskään auta. Tuplaamalla budjetin saat mittarillisia versioita, jotka ovat turvallisempia ja varmasti miellyttävämmän tuntuisia, joten on vaikea keksiä kenelle tällaiset pumput ovat.

Kirjoittanut: Kumitorvi
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Testasimme tuotteen pariskuntana, mutta tämä tuotearvio on kirjoitettu miehen näkökulmasta.

Dream Toysin RAMROD-penispumppu edustaa hyvin perinteistä penispumppua. Perinteistä siinä mielessä, ettei siinä itsessään ole esimerkiksi paineesta kertovaa mittaria tai mitään elektronisia ominaisuuksia. Tämä ei kuitenkaan mielestäni haittaa, sillä pumppu hoitaa perustehtävänsä loistavasti, eikä silloin tarvita mitään ylimääräisiä hienouksia.

Ram Rod -penispumppu mainostaa itseään värisevänä penispumppuna, vaikka juuri kerroin, ettei siinä ole mitään elektronisia ominaisuuksia. Itse pumpussa ei olekaan, vaan pumppu on hyvin yksinkertainen sylinteristä ja varsinaisesta kahvallisesta pumpusta muodostuva kokonaisuus. Värinäominaisuus on saatu lisättyä pumppuun pumpun sylinteriin kylkeen kiinnitettävällä luotivibraattorilla. Penispumppu hoitaa tehtävänsä todella hyvin, eikä kukaan ei voi valittaa, etteikö pumppu imisi tarpeeksi kovaa. Siksi onkin hieman sääli, että hyvän ja toimivan tuotteen kaveriksi on laitettu niin halpa ja huonolaatuinen sekä värinältään heikko vibraattori. Ideana on siis kiinnittää luotivibraattori penispumpun sylinterin kylkeen. Luotivibraattorin on näin sitten tarkoitus värisyttää pumppua. Paperilla ajatus voi tuntua hyvältä, mutta todellisuudessa vibraattorin värinä on yhtä tyhjän kanssa. Tällä kaikella ajan takaa sitä, että vibraattori heikentää mielestäni aivan turhaan muuten niin pätevän penispumppusetin yleisvaikutelmaa. Mielestäni pumppu olisi pärjännyt ilman luotivibraattoria ja sen kiinnitys systeemiä enemmän kuin hyvin ja näin ollen olisi säästytty myös turhalta elektroniikkajätteeltä. Onneksi penispumppua voi kuitenkin käyttää ilman luotivibraattoria.

Entä miten varsinainen käyttö sitten sujuu?

Heti alkuun on todettava, että penispumppua käytettäessä ollaan tekemisissä kivun kanssa. Penis työnnetään ja imetään pumpulla sylinteriin mustan kumikauluksen läpi. Kumikaulus puristaa todella tiukasti ja joustaa vain hyvin vähän. Tämä on tietenkin tärkeää, ettei pumpatessa pumppuun vuoda ilmaa. Kuitenkin kumikaulus puristaa penistä niin tiukasti, että sillä saa kyllä kipua aikaan. Kumikaulus vaatii siis totuttelua. Pumpun mukana tulee kuitenkin myös vaginaa muistuttava pumpun suuaukolle asennettava kaulus. Vaginakaulus tuo touhuun uuden ulottuvuuden visuaalisuuden kautta, ja se voi olla myös sopivampi niille, jotka kokevat kumikauluksen liian tiukaksi. On kuitenkin huomioitava, että ollessaan kumikaulusta pehmeämpi ja kaikin puolin joustavampi, vaginakaulus ei välttämättä istu pumppuun yhtä tiiviisti kuin kumikaulus. Myös liukuvoidetta käytettäessä, liukuvoidetta päätyy helposti pumpun sylinterin ja vaginakauluksen väliin. Tällöin kauluksesta tulee liukas eikä se tahdo enää pysyä pumpun suulla, vaan saattaa lähteä irti peniksen mukana penistä ulos vedettäessä.

Sylinterin molemmin puolin on mitta-asteikot sekä tuumina, että senttimetreinä, joista peniksen pituutta voi pumpatessa mitata. Mielestäni on kiinnostavaa ja kiihottavaa nähdä, kuinka pitkäksi penis paisuu sylinterissä. Asteikosta voi ottaa myös pituus tavoitteita, joihin yrittää peniksensä pumpata. Mitta-asteikko ei kuitenkaan vastaa täysin vertailukohteena käyttämäni rullamitan asteikkoa. Voidaan siis todeta, että joko rullamitan tai sylinterin asteikko on hieman virheellinen. Täysin vedenpitävää informaatiota pumpun asteikosta ei siis välttämättä saa, mutta se on kuitenkin hyvin suuntaa antava.

Yksin puuhaillessa pumpusta saa hyvän lisän rukkauksen lisäksi. Tuntuu mahtavalta ikään kuin kurittaa penistä ja pistää penis koville penisrenkaiden ja pumpun alipaineen avulla. Tämän jälkeen voi hieman runkata ja myöhemmin taas pumpata penistä lisää. Minulle uusi ja kuuma kokemus oli imeä pumpulla peniksen päätä ja runkkaa samalla toisella kädellä peniksen vartta. Laukeaminen tuntui mahtavalta ja todella voimakkaalta kun alipaine ikään kuin pakottaa sperman ulos peniksestä samaan aikaan peniksen sykkiessä kovan alipaineen ympäröimänä.

Penispumppu käy erinomaisesti yksin pumppailuun, mutta se on hyvä väline myös esimerkiksi pariskunnille. Meidän tapauksessamme toinen voi käyttää pumppua vallan välineenä ja alistaa toista pumpun avulla. Hallitessaan pumppua, kumppanini voi päättää, kuinka paljon painetta hän aiheuttaa penikselleni. Kova paine tuntuu mahtavalta ja penis näyttää todella kuumalta paisuessaan pumpun sisällä. Kumppanini pumpatessa entisestää saa hän halutessaan aiheutettua myös kipua penikselleni Tämä oli minusta itsestäni melko epämukavaa aluksi, mutta olen oppinut pitämään siitä. Onneksi pumpun paineen saa nopeasti laskettua venttiilin avauksella, jos kipu yltyy liian kovaksi.

Vaikka penispumput mielletäänkin helposti miesten välineiksi —mainitaanhan kohderyhmä jo pumpun nimessäkin— sopii se mielestäni myös naisille. Pumpulla voi imeä esimerkiksi häpyhuulia ja koko emätintä. Näin painetta saadaan peniksen lisäksi myös naisen herkille alueille. Pumppu sopii myös nännien ja rintojen imemiseen, mistä esimerkiksi puolisoni pitää paljon.

Suosittelemme RAMROD -penispumppua kaikille niille, jotka kaipaavat voimakkaasti imevää ja tehtävänsä hyvin hoitavaa pumppua. Tämän kanssa ei voi mennä vikaan.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Satisfyer - Heat Climax + Seuraava arvio: Satisfyer - Double Flex rabbit-vibraattori
v