Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Double Flex rabbit-vibraattori

TESTIRAPORTTI

Tämä kahdella klitoriskiihottimella varustettu vibraattori sai kiitosta joustavasta varrestaan sekä tehokkaasta moottoristaan. Myös bluetooth ominaisuus ja sen kautta toimiva puhelinsovellus toi testaajille uusia ja jännittäviä kokemuksia. "Se toimii erinomaisesti omiin leikkeihin, mutta myös kumppanin kanssa käytettäväksi. Itse pidän siitä, että kumppanini katsoo ja kiihottuu, kun näkee minun hierovan itseäni sillä."

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Mikä ihana yllätys, kun Kaalimadon testituote ilmoitti taas saapumisestaan!

Tuttuun tapaan sain taas odotella sopivaa hetkeä ja rauhaa muulta perheeltä hetken aikaa, mutta niinhän se on, että hyvää kannatta odottaa.

Avasin pakettia ja sekunnin sadasosan ajattelin, että Satisfyerin lelu, mitä uutta heiltä enää voisi tulla.. Kunnes näin pakkauksen kunnolla ja lelun! Taas mammaa viedään.

Paketti oli hieman saanut rajumpaa kyytiä, mutta aikani pyöriteltyä varmistuin siitä, että lelu on kuitenkin pysynyt siististi sisällä, sinetti on kiinni, joten uskallan sen ottaa käyttöön. Luonnollisesti aina hyvän pesun jälkeen. Pakkaus on tuttua Satisfyerin laatua, jykevää pahvia ja magneetti läppä. Pakkauksesta löytyy Satisfyereihin sopiva laturi, 15 vuoden takuulle Guarantee information, Safety information ja Quick start guide. Tekstit löytyvät useilla kielillä, mutta ei suomeksi. Olennaisimmat asiat käytön kannalta on kuitenkin kuvailtu kuvina, joten sillä pääsee mielestäni käyttämään tuotetta ongelmitta ja hyödyntämään kaikki toiminnot.

Keskeisimmät asiat ohjeesta mielestäni ovatkin seuraavat: kaksi aaltoa on on-off nappi. Nappia painetaan 2 sekuntia, kun virta kytketään päälle tai pois. Samainen nappi kytkee päälle bluetoothin, kun sitä painetaan neljä sekuntia (itse painan vaan pitkään, kunnes tunnen pari väräystä ja valo alkaa vilkkumaan kyseisen painikkeen kohdalla). Kahden aallon kuvake nappi toimii myös käynnistyksen jälkeen (ei bluetoothin kanssa) eri ohjelmien selausnappina, kuin myös yhden aallon kuvake. Tässä Satisfyer double flex vibraattorissa on myös + ja - napit, joilla saat säädettyä jokaista ohjelmaa juuri itselle parhaiten sopivalle voimakkuudelle. Tästä iso plussa!

Pakkauksesta käy muun muassa ilmi, että tuotteessa on 3 erillistä moottoria, ja että se on vesitiivis ja hiljainen. Lelua voi käyttää ilman sovellusta, mutta sovellus tarjoaa monipuolisemman käyttökokemuksen.

Tuotteen pinta on silkin pehmeää silikonia ja helposti puhdistettava. Kaksi HUOM KAKSI (2) klitorista stimuloivaa moottoria on todella joustavissa varsissa molemmat. Myös itse rungon varsi (omalla moottorilla) on jämäkän taipuisa (ei siis millään tavalla veltto, mutta taipuu). Tuotteen muotoilu ja käsituntuma houkuttelee.

Laitan lelun lataamaan. Valo kertoo selkeästi, milloin tuote lataa onnistuneesti ja milloin akku on täynnä.

Illalla talo hiljenee ja pääsen vihdoin avaamaan lelujen piilopaikkani - siivouskaapin! Pesukoneen hyrrätessä pääsen kokeilemaan tätä ihanuutta ensimmäistä kertaa. Satisfyerin g-pistettä ja klitorista stimuloiva lelu ja muutenkin Satisfyerin vahvat moottorit ovat tulleet jo jokseenkin tutuiksi tämän testaamisen aikana, joten varaudun jo etukäteen mahdolliseen squirttaamiseen.

Aloittelen kevyimmällä teholla. Tämä on mielestäni todella kevyt ja herkkätuntoisemmallekin varmasti oikein passeli. Itselläni sopii hyvin ns. kiusoitteluun ja "lämmittelyyn". Voimakkain (viides) teho taas on aika kyytiä. Oikeastaan kaikki tehot näiden kahden väliltä ovat minulle potentiaalisen oloisia riippuen ohjelmasta, joita muuten löytyy 10 erilaista. Ohjelmista löytyy myös sellaisia, jossa klitorista stimuloivat moottorit vuorottelevat. Aika hauska tuntuma!

Joudun alkuun hieman etsiskellä itselleni sopivaa kohtaa klitorista stimuloivista moottoreista, avittaa niitä kädellä ja muutella asentoa, kunnes löydän hyvän kohdan. Lopulta kuitenkin homma alkaa sujua hyvin ja pääsen vauhtiin. Ensimmäistä orgasmia saa hieman odottaa, mutta koska kiirettä ei muiden nukkuessa ole, annan sille aikaa ja nautiskelen aaltoilevan ohjelman parissa. Kun vauhtiin pääsin, otin testi mielessä kovat käyttöön ja tykitin täydellä teholla, jolloin squirttauskin irtosi parin orgasmin jälkeen. Tässä alkoi kuitenkin olla jo todella rajoilla, onko tämä nautintoa, vaiko epämiellyttävää. Mukavaa tunnustelua kuitenkin. Ja nimenomaan tunnustelulle tämä lelu antaakin erinomaisesti tilaa, koska kaikki ohjelmat saa tosiaan säädettyä eri voimakkuuksille.

Nopea tarkistus, kun olen kuulevinani kitinää.. Kaikki nukkuu sikeästi. Päätän laskea itselleni kylvyn.

Lelujen vesitiiveys on mielestäni iso plussa, koska meiltä amme löytyy. Koen myös puhtaanapidon huomattavasti helpommaksi, kun lelut kestää vettä. Kylvyssä tuntuma on aikalailla sama, kuin ilman vettäkin, mutta huomaan saman ilmiön, minkä olen huomannut muidenkin lelujen kanssa. Vesi pehmentää värinää ja tuntumaa. Siispä tehokkaat moottorit ovat todella mukava juttu.

Nousen pois kylvystä ja totean kellon olevan jo yli puolen yön. Silti sovelluksen testaaminen houkuttelee. Double flex totisesti on vienyt mukanaan!

Lataan sovelluksen (Satisfyer connect), jonka jo kertaalleen siis olin ladannutkin ja rekisteröitynytkin aiemman tuotetestauksen yhteydessä. Nyt kuitenkaan en muistanut salasanaa, enkä ollut laittanut salasanan palautukseen sähköpostia, joten jätin kirjautumisen väliin. Älä siis tee samaa mokaa, vaan pidä tunnukset tallessa, jos joskus vaihdat puhelinta tai poistat sovelluksen.

Silti ihan ilman mitään tunnuksia sovelluksesta löytyi vaikka mitä kivaa verrattuna aiempaan käyttökertaani. Tarinoita, joiden mukana lelu värähtelee oli jo 10, kun jokin aika sitten eri lelulla löytyi vain yksi tarina! Sovelluksella ohjattuna saa myös jokaista moottoria ohjattua erikseen. Olikin hauska tunnustella klitoriksen molemmilta puolilta tuntumaa ja huomata kumpi on itsellä herkempi puoli. Myös valmiita ohjelmia löytyi sovelluksesta kivasti lisää laitteessa olevien lisäksi.

Sovelluksesta löytyy ilman kirjautumista myös musiikin tahtiin rytmittyminen, mutta sitä en nyt keskellä yötä lähtenyt testaamaan ja koin tarinat itselleni tähän hätään houkuttelevammiksi. Tarinoiden kohdalla voi valita intensiteetin, jolla lelu värähtelee. Mielestäni oli mukavasti huomioitu, että rajumpi tarina oli varoituksella, ettei triggöivät asiat tule yllättäen vastaan. Tarinan pystyi kuunnella, kun klikkasi eteenpäin.

Koen sovelluksen käytön yksinkertaiseksi ja iso plussa, että tämä sovellus on suomenkielinen, joskin tarinat ovat englanniksi.

Tiivistetysti, tämä lelu soveltuu mielestäni kehoaan tutkiskeleville pimpillisille. Näin omaan seksuaalisuuteen uudelleen tutustuvana koin tämän erityisen hauskaksi leluksi. Moottoreiden määrä ja sijainti antaa hyvin stimulointia samanaikaisesti useaan eri paikkaan ja sovelluksella moottoreiden ohjaus etenkin antaa tähän hyvät mahdollisuudet.

Lelu pysyy muotoilun vuoksi ainakin itselläni kivasti sisällä, joskin sopivien kohtien etsintä vei hetken aikaa. Double flex tulee omassa käytössäni olemaan enemmänkin nautiskeluun, kuin pikaiseen orgasmiin. Kovilla tehoilla ehdottomasti mahdollista myös squirtata. Tähän vielä lisäyksenä, että eipä ollut minulla jokin aika sitten vielä squirttaus mikään itsestään selvyys. Siispä iso kiitos, että olen saanut testiryhmässä tutustua uusiin leluihin ja sitä myötä omaan nautintoon näin aikuisena perheenäitinä!

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
PeppufantasiaaN30v

Sain testattavaksi Satisfyerin ihanan kuuman punaisen Double Flex- vibraattorin, jossa on kaksi klitoriskiihotinta. Double flex muistuttaa rabbit vibraattoria. Sen kaksi kiihotinta värisevät ihanasti klitoriksen kummallakin puolella. Vibraattori on kaunis ja linjakas. Se on reilu 20 senttiä pitkä, josta sisään menevää käyttöpituutta on 13 senttiä. Double Flex on valmistettu silkkisen tuntuisesta silikonista ja se on totta kai vesitiivis. Se on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Satisfyer Double Flex-vibraattorista löytyy kolmen moottoria, jotka saa värisemään samanaikaisesti. Siitä löytyy 10 erilaista värinätoimintoa ja viisi voimakkuutta. Eikä siinä kaikki, sillä tämänkin Satisfyerin saa liitettyä bluetoothilla connect-sovellukseen, josta löytyy mieletön määrä erilaisia mahdollisuuksia.

Connect-sovellus on helppoa käyttää. Parin muodostus vibran ja puhelimen välillä on nopeaa ja helppoa. Voit esimerkiksi ohjata vibraa sitä kautta, voit tehdä omia ohjelmia, ohjata omia värinäaaltoja liikuttamalla sormea näytöllä, lisätä lempimusiikkiasi tai liittää sen tuomaan nautintoa seksikertomukseen. Sovellus on monipuolinen. Tähän connect-sovellukseen voit muuten lisätä ja tallentaa kaikki omistamasi Satisfyerit.

Vibraattorin varsi joustaa ja taipuu käyttäjän anatomian mukaan. Vibraattorin sauvaosan moottori on hyvän voimakas, joka aina plussaa. "Pupun korvat" eli kaksi klitoriskiihotinta eivät asetu minulla aivan ykkösellä oikeaan kohtaan, mutta koska varsi taipuu, niin vibraa on helppo käännellä ja etsiä optimaalista kulmaa. Double Flex on hyvin muotoiltu ja siitä saa tukevan otteen. Se toimii erinomaisesti omiin leikkeihin, mutta myös kumppanin kanssa käytettäväksi. Itse pidän siitä, että kumppanini katsoo ja kiihottuu, kun näkee minun hierovan itseäni sillä.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Ramrod - Värisevä penispumppu Seuraava arvio: Master & Slave, Bondage And Adventure Game
v