Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Master & Slave, Bondage And Adventure Game

TESTIRAPORTTI

Tyylikäs peli ja aarrearkullinen sm ja bondage-välineitä. Testaajat saivat näistä välineistä iloa ja kuritusta pitkäksi aikaa. "Kokonaisuudessaan peli on hyvä lisä bdsm-aloittelijoille ja antaa kattavan ensipaketin erilaisista bdsm-leluista. Kortit tuovat uusia ideoita kokeneemmille bdsm-intoilijoille."

botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Tällä kerralla postipaketista ilmestyi varsin mielenkiintoinen tuote. Lautapelien ylimpinä ystävinä saimme testattavaksi Master & Slave Bondage and Adventure Game- nimisen lautapelin. Pelin tarkoituksena on ilmeisesti tutustuttaa pelaajia bdsm-maailmaan kyseisen pelin avulla. Seksi-aiheisia lautapelejä ei ole loppujen lopuksi paljoa markkinoilla ja tämä vaikuttaa tarpeelliselta lisältä pelivalikoimaan.

Lautapelin kätköistä löytyy paljon erilaisia välineitä sekä tehtäväkortit. Välineitä on jokaiseen lähtöön; on kaulapanta, talutusremmi, ruoska, köysiä, huiska, ranne- ja nilkkaremmit ja niiden yhdistäjä, sekä suupallon ja silmälaput. Välineet vaikuttavat ainakin ensisilmäyksellä varsin laadukkailta ja kestävän oloisilta. Mukana on myös master/slave-kolikko, jolla voi arpoa jokaisen kierroksen alussa kumpi pelaajista on master ja kumpi slave. Meillä tämä kolikko oli tarpeeton, sillä toinen meistä on muissakin leikeissä yleensä selvästi dominoivampi. Peliohjeita ja tehtäväkortteja ei valitettavasti ole käännetty suomeksi, mutta vähänkin englantia ymmärtävänä tämä ei ole ongelma.

Sitten itse peliin. Tehtäväkorteissa on erilaisia tehtäviä, joista osa on pitkäkestoisia eli jatkuu esimerkiksi koko päivän, ja osa on lyhytkestoisempia. Osa tehtäväkorteista on selkeästi suunnattu 24/7-alistamiseen, jossa alistaminen ei ole vain seksin aikana, vaan ulottuu myös muuhun elämään arjessa. Suurin osa korteista on kuitenkin suunnattu suoraan seksin aikana tehtäviin tehtäviin. Mukana on esimerkiksi sitomista, edgettämistä ja muita bdsm-maailmasta tuttuja elementtejä. Me päätimme tehdä niin, että pariskunnan dominoivampi osapuoli antaa alistuvan osapuolen valita sattumanvaraisesti kortin, jonka dominoiva osapuoli sitten toteuttaa kortin ohjeen mukaan. Kortit kyllä toivat hauskan lisän jo tuttuun bdsm-maailmaan ja antoi meille uusia ideoita, joita voimme toteuttaa tulevaisuudessa. Loppujen lopuksi kortit oli aika nopeasti käyty läpi. Toisaalta kortteja voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

Kokonaisuudessaan peli on hyvä lisä bdsm-aloittelijoille ja antaa kattavan ensipaketin erilaisista bdsm-leluista. Kortit tuovat uusia ideoita kokeneemmille bdsm-intoilijoille. Meille varmasti pelin tarvikkeista tulee olemaan paljon enemmän hyötyä kuin itse pelistä – hyviä ja kestäviä bdsm-tarvikkeita aina tarvitaan.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
n00bsM22,N20

Tällä kertaa paketista paljastui pelillistetty versio bondagesetistä. Ja miten laadukas ja hyvä se olikin; paketista löytyy jopa enemmän tuotteita kuin standardista bondagesetistä. Pieni miinus siitä, ettei pelin puolella löydy suomenkielisiä ohjeita/tehtäviä, mutta silti itse tällaisia hommatessani valintani osuisi juuri tähän tuotesettiin.

Paketti on tyylikkään musta, kultaisin ja valkoisin yksityiskohdin, ja sopii oivallisesti sinne hyllyyn seurapelien seuraksi mittasuhteiltaan. Laatikko on oikea tilaihme, kun pitää sisällään niin paljon aarteita. Grafiikat laatikossa ovat yhtä lailla tyylikkäät ja hyvällä maulla tehdyn oloiset. Paketin takapuolella on kuvat kaikesta laatikon sisältä löytyvistä aarteista.

No mitäs tämä aarrelaatikko sitten sisältää? Nahkaiset käsi- ja jalkaraudat sekä niitä yhdistävä nahkainen pala, kaulapanta ja sen nauha, side silmille, ruoska, piiskaamiseen tarkoitettu kova, nahkainen lyömisväline (näitä on todella hauska yrittää kääntää), sidontanarua, höyhentikku, suukapula sekä pelillistävät kortit ja kolikko. Kaikki ovat todella laadukkaan oloista tekonahkaa tai muuta asiaankuuluvaa materiaalia, ja yleisväritykseltään lelut ovat mustia kromisin yksityiskohdin. Käsi- jalkaraudoissa sekä kaulapannassa on hyvin varaa säätää eri kokoihin, ja sitomisnaru on pehmeä ja pitkä.

Sitten päästään itse peliin. Paketti tosiaan tulee 24 kortin kanssa sekä kolikon, joka määrittää, kumpi on master ja kumpi slave. Korttien tehtävät voivat kestää 10 minuutista useampaan päivään, joten yhden illan peli tämä ei ole. Kahdessa kortissa oli hyvin samankaltainen tehtävä, mikä perättäin tullessaan hämmensi meitä aika paljon. Toisesta löytyi turvallisuusohjeet myös sitomiseen, mistä plussaa, mutta niitä ei löytynyt kaikista, joten jotain tietämystä sitomisen ja muun bdsm-toiminnan tekemisestä turvallisesti tulee olla ennen tämän pelin aloittamista. Täytyy myös myöntää, että emme pelanneet kolikolla, sillä minä olen sen verran alistuva, että minä olin se slave joka kerta. Me emme kerenneet viittä korttia enempää kokeilemaan, mutta tosi hyvä fiilis niistä jäi, ja spoilasimme itsemme tätä arviota varten lukemalla ne läpi. Kuitenkaan toivottavasti spoilaamatta teitä lukijoita liikaa.

Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut valinta Kaalimadolta. Pääsimme kokeilemaan bondagea uudella tavalla, myös hieman turvallisemmin kuin aikaisemmin. Jää ehdottomasti pelilistalle seurapelien oheen!

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Satisfyer - Double Flex rabbit-vibraattori Seuraava arvio: NO-PARTS - Jordan strap-on jockstrap harness
v