Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fleshlight Universal Launch

TESTIRAPORTTI

Täyden kympin arvoinen tuote! Testaajan mukaan tämä on "ihan paras" lisävaruste, joka antaa täyden kympin arvoisen käyttökokemuksen. "Oikeasti, tämän laitteen avulla olen päässyt lähimmäs sitä tunnetta, että joku ottaa suihin."

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Olen tullut ehkä noin 15 minuutin sisään kaksi kertaa hyvin, HYVIN kovaa, joten pötkötellä tekisi mieli. Teenpä kuitenkin tämän arvion ennen päikkäreitä.

Sanotaan suoraan: tämä on IHAN PARAS lisävaruste, period, ei vastalauseita. Monenlaista olen testannut, mutta tämän universaalirunkkaamissimulaattorin avulla pääsee ihan oikeasti aivan parhaisiin orgasmeihin. En keksi parempaa, kuin että on laite, joka lypsää mulkkua väsymättä, jatkuvasti, juuri sinun sopivaan tahtiin ja riittävän pitkin vedoin ja ja… ei sanat nyt riitä.

Okei. Aloitetaan alusta.

Fleshlightilla on valtava valikoima erilaisia leluja kaikkeen lähtöön ja lisävarusteita myös. Tämänkertainen testilaite on Fleshlight-masturbaattoreille tarkoitettu automaattisesti lelua ylös alas vatkaava "telakka". Hmm. Siis, flesu laitetaan remmillä kiinni laitteeseen, laite laitetaan verkkovirtaan (voi käyttää ladattunakin), liukkaria mulkkuun, muna sisään flesuun, laite päälle ja kahvoista kiinni. Laite on tukevaa tekoa ja vaikuttaa laadukkaalta. Flesua saa liikuteltua monella eri nopeudella ja monella eri syvyydellä. Oikeanpuoleisesta kahvasta voidaan nappia säätämällä vaihtaa lypsämisnopeutta ja vasemmanpuoleisesta säädetään lypsämissyvyyttä. Vaihtelua riittää: on pitkiä vetoja, keskipitkää huljuttelua, lyhyttä ja superlyhyttä. Lyhyemmillä asetuksilla voi vielä erikseen säädellä lisänapin avulla, lypsääkö laite lähempää munan tyveä, keskivaiheita vai terskan seutua. Laitteen yläosissa on lisäksi pidike, johon voi laittaa älypuhelimen ja tiirailla vaikkapa päivän uutisia (tai vaikka osallistua etäluennolle uu!) samalla kun laite ns. hoitaa hommat. Tai pornoa, emt. Stimulaatiota on siis saatavilla sekä silmille että kalulle ja voi pojat, se on mukavaa se. Laitetta voi käyttää suoraan verkkovirtaan kytkettynä, mikä on kätevää, tai sen voi ladata täyteen myöhempää tarvetta varten. Laitteessa on mukaan useampia eri pistokkeita eri verkkovirtoja varten, joten tätä voi käyttää missä päin maailmaa ilmeisimmin – kätevää sekin. Ulkomaille tätä en jaksaisi laukkuun pakata, mutta kuulkaas armaat, kerron seuraavaksi miltä menoa tuntuu:

Sehän tuntuu ihan helvetin hyvältä! Fleshlightilla runkkailu on ihanaa jo itsessään ja kaverin avustuksella vielä kivempaa. Kaverin käsivoimat ovat kuitenkin rajalliset, joten automatisoitu runkkaus se vasta onkin poikaa. Lemppariflesusta saa takuulla paljon enemmän irti, jos vertaa siihen, että sitä käyttäisi omin käsivoimin. Koska tässä tulee se paras juttu: silmät sulkien tuntuu lähestulkoon aidolta koko touhu. Oikeasti, tämän laitteen avulla olen päässyt lähimmäs sitä tunnetta, että joku ottaa suihin. Ja kuten ehkä joskus pari kertaa aiemmin olen sanonut, suuseksi on parasta. Säädöt on tehty tosi näppäriksi ja jos itseään haluaa kiusoitella rauhassa, se onnistuu näppärästi napin painalluksella. On mukavaa, että moodeja on useampia ja lelun liikkeen syvyys vaihtelee. Ja kuten alussa sanoin, tulin lyhyessä ajassa pari kertaa, ja aikaisemminkin lelua testatessa tämä on onnistunut helposti. Käyttökokemus on täysi kymppi, tällaista olen toivonutkin!

Mitäs muuta. Noh, sanotaan sen verran, että kun laitteen käyttöohjeita käy katsomassa netissä, on lelun kehitykseen satsattu kyllä kovasti. Eipä ole tullut vastaan montakaan testilelua, joihin on tehty oma avaruusaiheinen, pitkähkö mainos. Fleshlight on kyllä hyvän markkinaraon löytänyt (pun intented), joten massia riittää. Ja sehän sopii, jos näin hyviä leluja pystyvät tekemään. Sanotaan vielä paketista sen verran, että pahvia on ja hyvin on selostettu, mitä paketti pitää sisällään. Hienosti ja tukevasti oli paketoitu, oikein laadukas meno.

Laitteen äänestä sen verran, että yllätyin, miten hiljainen lelu tämä on. Tai siis, hitaammilla lypsymoodeilla lelu ei pidä paljoa ääntä, joten naapurit eivät häiriinny. Vähän nopeammalla menolla lelu pitää vähän enemmän melua, mutta ei tämä kyllä äänekkäimmästä päästä ole. Jos samassa taloudessa asuu toisia ihmisiä, niin ehkäpä toistuva rytminen konemainen nytkytys saattaa paljastaa, että iltalypsyt on menossa.

Tulipas pari ajatusta vielä, miten lelua voisi kehittää. Syvyysmoodin suhteen olisi kiva, jos sen voisi tehdä esim. omalla sovelluksella ja kustomoida juuri omalle vehkeelle sopivaksi. Aikaisemmissa leluissa on ollut mukana tekoälyratkaisuja eli laitteet ovat tehneet yllätyksellisiä liikkeitä tai surinoita, mikä on minusta ihan paras ominaisuus! Jos lelu liikkuisi yllätyksellisesti ja randomisti, voisi meno olla vielä kiihottavampaa, kun ei tiedä, mitä tuleman pitää. Tässä lelussa olisi mahdollisuuksia etäseksiin, vaikka kuinka: voin jo kuvitella, miten mukavaa olisi, että joku toinen säätelee lelun nopeutta ja syvyyttä etänä samalla kun on videoyhteys toiseen. Vähän erilainen Teams-palaveri!

Tuomioni on seuraava: 10/10, erinomainen lisävaruste, suosittelen ehdottomasti, tämä on ihana! On nykyaika kyllä mukavaa, kun on tällaisia ihania värkkejä.

Ja nyt sinne päikkäreille.

Kirjoittanut: Queer of the Hill
Edellinen arvio: LELO - F1S V2, Pleasure Console masturbaattori Seuraava arvio: We-Vibe - Sync pariskuntavibraattori
v