Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SONO - SLEEVE WITH EXTENSION, NR 17

Peniksen päälle asetettava jatko toi sekä hilpeyttä että nautintoa testaajapariskunnille. Tuote koettiin erittäin miellyttäväksi ja ehdottoman piristäväksi tuotteeksi pariskunnan seksiin ja erityisesti yhdyntään. Miehet joilla on herkkä siemensyöksy kestävät tämän tuotteen avulla pidempään, mutta toisaalta jatko kannattaa heittää mäkeen jossain kohtaa aktia, kun mies haluaa tunnetta lisää.

Iloinen arkiPari 30+,

Sono soft tip pleasure loi saapuessaan makuuhuoneeseemme välittömästi hilpeän uteliaan tunnelman. Minkälaisia tuntemuksia saisi aikaan peniksen jatkoksi kiinnitettävä musta pehmeä miehen varustussarja? Aikaisemmin testattavaksi saamamme valtava dildo ei ikinä päätynyt tosi toimiin ylisuuren kokonsa vuoksi, mutta vaikka tämä uusi tuttavuus olikin kooltaan lähes samaa luokkaa, tuntui sen sisään saaminen ajatuksena jo paljon helpommalta, kiitos sopivan materiaalin.

Jatkeen paikalleen saamiseksi tarvittiin hieman liukastetta, sillä se oli sisäpuolelta paljon jämäkämpi kuin aluksi näytti. Kivesten taakse pujotettava .panta. asettui mukavasti paikalleen, jonka jälkeen komistusta pystyikin heiluttelemaan kuin pyhää Excaliburia kaksintaistelussa, jonka tarkoituksena on tuottaa puhdasta nautintoa.

Valitsimme asennoksi perinteisen lähetyssaarnaajan ja runsaan liukasteen avittamana Sono olikin pian matkalla etsimään uusia tutkimattomia alueita - hieman hämmentävin tuloksin.

Tämänkertaisen testituotteen tuottama kokemus oli kaikin puolin mieluinen, mutta ei suurista ennakkomielikuvista huolimatta (tai johtuen?) kuitenkaan siivittänyt kumpaakaan hekuman huipulle. Varren sisään alkoi aika pian muodostua alipainetta, jonka jälkeen kärki pääsi kääntyilemään puolelta toiselle, mikä tuntui häiritsevältä molemmin puolin. Lisäksi Sonon paksut seinämät poistavat tehokkaasti kaikki miehiset tuntemukset, joten jos aikomuksena on molemminpuolinen nautinto, suosittelemme jättämään tämän lisävarusteen jossain välissä menoa matkalle, ja jatkamaan maaliin perinteisin keinoin.

Tämä lelu sopii kuitenkin mainiosti piristämään arkea ja on oiva lisä esimerkiksi cosplay-tyyppisiin roolileikkeihin - tai sitten sen voi vetää vappuna pään ylitse ja nenälle (kyllä, oli pakko kokeilla).

SexcouplePari 40+, M 29

Uusin testituotteemme toi mieliimme lapsuudesta tutun juoksuleikin, jonka nimen äänekäs ääneen hokeminen herättäisi nykypäivän tiukkapipoisessa yhteiskunnassa rasistisia sivukaikuja. Muistattehan tämän: "Kuka pelkää mustaa miestä". Siinä otettiin mittaa toisista juoksunopeuden ja ketteryyden saralla.

Tällä kertaa miehestä ja naisesta otettiin mittaa mustaan verhoutuneen Sono-penissukan mitalla. Ensinäkemällä uusi tuttavuutemme näytti suorastaan pelottavalta, mutta aika nopeasti ajatuksemme suuntautuivat erotiikan saralle. Hoksasimme nopeasti, että kyseessä saattaisi olla erittäin miellyttävä tuttavuus. Ilman rasistisia taka-ajatuksia päästimme mustan Sonon seksielämämme pyhään kammioon.

Ajatuksista tekoihin. Kokeilimme Sonoa heti pariin otteeseen hieman erilaisin metodein. Ensin mentiin ilman liukuvoidetta. Vaimoni on kiihottuessaan erittäin märkä nainen, eikä hänen pillunsa kosteudesta tarvitse kantaa huolta. Näin tälläkin kertaa. Sain sujautettua Sonon hänen sisäänsä ilman epämiellyttäviä tuntemuksia.

Itse akti oli kerrassaan kiihottava kokemus. Sono sulautui erinomaisesti juhlakuntoisen pikkukaverini päälle. Vaimoni tuntui erittäin tiukalta, eikä minun tarvinnut kauaa työnnellä ennen kuin molemmat laukesimme.

Sitten testasimme Sonoa liukuvoiteen kanssa. Kokemukset olivat pitkälti samankaltaiset kuin ilman sitä. Vaimoni pillu oli luonnollisesti entistäkin liukkaampi, ja saimme käytettyä panoon edellistä pidempi kestoisen ajan. Laukeaminen oli lopulta aivan yhtä jumalainen kuin edelliselläkin kerralla.

Sono oli näin miehisestä näkökulmasta koettuna mielenkiintoinen tuttavuus. Vaikka luonnollisesti tykkään enemmän ottaa vaimoni paljaalla, on Sonon kaltaisten apupoikien käyttö ehdottoman piristävä lisä seksielämäämme.

Sono oli helppo käyttää. Sen joustavuus oli ehdoton plussa. Pelkäsin etukäteen, että joudun tuhraamaan tolkuttoman paljon aikaa Sonoon paikalleen sujauttamisessa, mutta olin väärässä. Siihen meni vain muutama sekunti. Kivesten läpi pujotettava lenkki piti Sonon hyvin paikoillaan panon aikana. Sain annettua vaimolleni kovaa kyytiä ilman pelkoa Sonon kiinnityksen irtoamisesta.

Lisäpituus oli tietysti erityinen plussa. Normaalisti 19-senttinen kaverini kasvoi muutamalla arvokkaalla lisäsentillä, jota vaimoni ehti pian kiitelläkin. Pääsin entistä syvemmälle ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Entä tulevaisuus? Jääkö Sono seksikammioomme vai potkimmeko sen ovesta ulos rasismiin vedoten? Ei syytä paniikkiin, Sono ottaa oman paikkansa seksilelukokoelmassamme. Pitäähän jokaisella pariskunnalla olla oma musta palvelijansa.Edellinen arvio: SONO - Butt plug with cockring, Nr 1 Seuraava arvio: Fun Factory - Bootie anustappi, S lila


SONO - Sleeve with Extension, Nr 17
4490

SONO - Sleeve with Extension, Nr 17

Tyylikäs peniksen päälle laitettava jatkosukka, joka tuo lisää miehistä mittaa, pituutta ja paksuutta! Tämä penissukka on ERITTÄIN miellyttävästä, joustavasta ja pehmeästä kumimaisesta materiaalista valmistettu ja se venyy kaiken kokoisten peniksien päälle!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv