Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Pride Dildo

TESTIRAPORTTI

Pirteä Pride dildo on kaikkien kaveri ja se saikin kehuja niin naisilta kuin mieheltäkin. "Kokonaisuutena Pride on hyvin viimeistelty, sopivan kokoinen ja monikäyttöinen dildo jokaisen seksuaalisuuden edelläkävijän lelulaatikkoon. Olitpa sitten sinkku, suhteessa tai muuten vain kaipaat 'hieman täytettä elämääsi', niin tässä on ratkaisu!" - Young, Wet & Wild

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Kaalimato muisti meitä tällä kertaa hyvin värikkäällä ja tyylikkäällä lelulla. Simppelisti pakattu Pride dildo uhkui koko komeudessaan melkein paketista läpi: mittaa tällä kookkaalla kapistuksella on yli 20 senttiä ja paksuuskin hivelee parhaillaan 4.5 senttiä! Dildo on käsintehty, sateenkaaren väreissä ja se on erittäin laadukkaasti viimeistelty. Aiemmin kokeilemiimme dildoihin verrattuina materiaali on huomattavasti pehmeämpää (materiaalina silikoni) ja tuntui mukavan joustavalle sekä ihonomaiselle. Tekopeniksen imukuppi on ylivoimaisesti parhain mitä olemme ikinä kohdanneet: vaikka sen iski seinään, lattiaan tai kattoon kiinni niin se ei sieltä ennen aikoja irronnut, vaikka kuinka tykytti menemään!

Harvoin allekirjoittanut nainen saa dildoista suuriakaan viboja, mutta tällä kertaa sytytti. Koko oli juuri sopiva ja materiaali sisäisesti nautittuna ihanan tuntuista! Kerrankin vaihtelua ainaiseen vibraattorirunkkaukseen - ja pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla naisella vähintään yksi hyvä dildo olla. Värimaailmasta myös propsit Pridelle: tämä dildo on niin tyylikäs, ettei sitä kehtaa jättää yöpöydän lokeroon kovinkaan pitkäksi aikaa, vaan sen oikea paikka on selkeästi näkyvillä tai sisäisesti nautittuna.

Dildo on muotoiltu siten, että sitä kykenee käyttämään myös harnessin kanssa, eli strap-on dildona. Tästä siis yhteinen leikkikalu pariskuntien makuuhuoneeseen: jos arkinen seksi tympii, niin sido Pride lanteillesi ja anna kumppanille hänen elämänsä kyytiä! Sopii myös heteropariskunnille, sillä eihän siinä mitään homoa ole jos nainen nussii miestään perseeseen ;)

Ja sopiipa tämä lelu myös miesten soololeikkeihin. Tuntuu nimittäin myös pepussa ihan yhtä hyvälle kuin pillussa, ja kokonsa puolesta sillä on helppo ratsastaa tai ottaa takaapäin. Pysyy hyvin kiinni myös kaapin ovessa, jolloin ovea avaamalla ja sulkemalla voit nussia itseäsi juuri siihen tahtiin kuin itse haluat. Pieni käyryys oli kiva lisä: penis osuu juuri sopivasti eturauhasen alueelle vapauttaen mielihyvää koko kropalle. Mikäli vielä jonkun alfaheteron mielestä herran vuonna 2016 on homoa itsetyydyttää peppuaan, niin sietää katsoa peiliin ja kokeilla: saatat vaikkapa löytää uuden harrastuksen ja kokea elämäsi kovimmat orgasmit!

Kokonaisuutena Pride on hyvin viimeistelty, sopivan kokoinen ja monikäyttöinen dildo jokaisen seksuaalisuuden edelläkävijän lelulaatikkoon. Olitpa sitten sinkku, suhteessa tai muuten vain kaipaat .hieman täytettä elämääsi., niin tässä on ratkaisu!

Kirjoittanut: Young, Wet & Wild
AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Vieraileva ystävä sanoi kämppääni astuessaan, ettei enää edes viitsi hämmästyä siitä, että kirjahyllyssäni sojottaa sateenkaarenvärinen dildo. Yritin kuitenkin perustella, että se on siinä, koska en ole vielä ehtinyt kokeilla sitä ja se on vaan niin pahuksen hieno.

Pride-dildo todellakin sai aikaan riemunkiljahduksen heti pakettia avatessa, ja mikäs sen parempi tapa vielä juhlistaa juuri päättynyttä pride-kuukautta, kuin testata tämä majesteettinen ilmestys!

Upean ulkomuotonsa lisäksi Pride-dildo on hygieeninen ja turvallinen; valmistusmateriaalina on 100-prosenttinen silikoni. Dildon silikoni on pehmeää ja myötäävää, olisin itse jopa ehkä toivonut jämäkämpää silikonia, mutta käytössä dildo tuntuu miellyttävältä, eikä sen kanssa tarvitse läträtä litrakaupalla liukuvoidetta.

Kooltaan Pride-dildo on varmasti useimmille sopiva, ei liian iso, ja kapeahko pää myös tekee käytöstä helppoa. Omaan makuuni dildo on ehkä hiukan liian pieni, olisin toivonut enemmän g-pistestimulaatiota, mutta omassa kokoluokassaan se on oikein toimiva lelu. Imukuppi vaikuttaa myös hyvin pitävältä, ja dildo on helppo kiinnittää mihin tahansa huokosettomaan, tasaiseen pintaan.

Pride-dildo on erinomainen perusdildo, josta ei löydy juuri mitään valitettavaa, mutta ei toisaalta mitään erityisen upeaakaan, paitsi tietysti näyttävä ulkomuoto. Sitä tekisi mieli kokeilla harnessilla jonkun upean naisen kanssa!

Kirjoittanut: Atroquinine
Edellinen arvio: The Screaming O - Remote control panty vibe Seuraava arvio: Satisfyer - Pro 2