Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

DORCEL - GOLDEN BOY VIBRATOR

Kaksi uutta testiryhmäläistä testasivat hieman perinteisemmän näköisen hieromasauvan. "Tuote voisi parhaiten sopia naisten yksinäisiin leikki hetkiin, sellaisiin kertoihin kun kaipaa sitä ihan perinteistä ja yksinkertaista perusvibraa. Tuote on myös helposti lähestyttävä, joten se voisi sopia myös ensimäistä lelua ostavalle ja lelujen maailmaan vasta tutustuville."

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.,

"Vaikuttaa aika perinteisen oloiselta dildolta", totesimme kun saimme Testiryhmän ensimmäiseksi arvioitavaksi tuotteeksi Dorcelin Golden Boy Vibratorin. Kultaisesta väristä huolimatta glamour ei suoranaisesti hehku tuotteesta tai pakkauksestakaan, mutta ulkonäkö ei olekaan se juttu . vaan yllättävä tehokkuus.

Kokeilimme Golden Boyta kolmella eri kerralla. Positiivista Kultapojassa oli ehdottomasti hintaluokkansa tuotteeksi voimakas värinä ja voimakkuuden helpposäätöisyys. Klitoriksen stimuloinnissa tuote on parhaimmillaan, mutta ammattilaisluokan koko toosaa täristävien vehkeiden ystäville vaikutus jää pienialaiseksi. Erityisen hyvän lopputuloksen saimme myös, kun Golden Boy laitettiin pariskunnan naisen sisään väräjämään, samalla kuin miekkonen mieluusti lipsutteli klitorista kielellään.

Vaikka tuotteen materiaalissa on pyritty pinnan pehmeyteen, on tuntuma kohtuullisen kova ja viileä, mikä ei kaikille käyttäjille ehkä ole mieluisaa. Toisaalta tuotteen jämäkkyys lisää voiman tuntoa käytössä. Toinen seikka, mikä meitä hieman häiritsee, on se, että tuote ei ole vesitiivis: .Tämän surinan kun saisi veden alle paljuun tai kylpyammeeseen., toteaa pariskunnan nainen.

RedscorpioNaispari, 33 v. ja 39 v.,

Saimme puolison kanssa arvosteltavaksi Dorcel Golden Boy hieromasauvan. Itse tuotepaketista mieleen tuli vaalean sävynsä ja hieman vanhahtavan tyylinsä takia 70 tai 80-luvun kirarrinpaketit. Aika oli hieman ajanut ehkä pakkauksen grafiikkasuunnitelusta ohi. Paketti kuitenkin oli näppärän kokoinen ja vaatimattomassa kuoressa muovi-ikkunan takana itse tuote pääsi heti oikeuksiinsa. Ei siis tarvinnut availlessa arvailla mistä oli kyse. Repimällä tämä ei auennut, joten paketin avaamiseen tarvittiin myös saksia.

Itse sauva oli isoksi kasvanutta bullet-vibraattoria muistuttava kultainen, toisesta päästä mustalla säätönapilla ja patteripesällä varustettu ns. perusvibra. Koska tuote ei ole ladattava eikä sisältänyt pattereita, piti sellaiset kiireen vilkkaa etsiä kaapin perukoilta ennenkuin pääsimme suristelemaan. Tästä iso miinus nykypäivänä. Onneksi patterit löytyivät ja olivat helppo ja nopea asentaa. Mitään erilaisia ohjelmia sauvassa ei ole, vain tasainen värinä jonka voimakkuutta voi säätää nappia kiertämällä. Ei siis liian montaa liikkuvaa osaa, eikä tarvittu käyttöohjeita.

Useampaan kertaan tuotetta tuli parin viikon aikana testailtua, niin parileikeissä kuin yksityisissäkin puuhissa, mutta valitettavasti kumpikaan rouva ei testailun jälkeen tuotteelle niin paljon lämmennyt, että se jäisi vakio käyttöön.

Sauvan värinää oli varsinkin liukuvoiteen kanssa hyvin hankala säätää napin lipsuessa sormissa, eikä kapealla suoralla sauvalla oikein tavoitettu toivottuja kriittisiä g-pisteitä, joita pyrittiin stimuloimaan. Vibra oli kyllä yllättävänkin voimakas ja ulkoisesti toimi puolisollani hyvin klitoriskiihottimena, itse kaipaan kiihottimilta vielä hieman voimakkaampaa menoa, joten tästäkään en itse suuria väristyksiä saanut aikaan. Sauvan moottoria ei ole sijoitettu ihan vibran päähän, joten g-pisteen hierontaan sauva ei tosiaan ainakaan meillä toiminut alkuunkaan. Hieman kiinnipito hankaluuksiakin ilmeni, kun kädet olivat liukuvoiteessa, eikä voimakkuutta ollut märällä kelillä kovin helppo säätää. Ääni tuotteessa sen sijaan oli siedettävällä tasolla, vaikka ihan hiljainen kovamuovi sauva ei olekaan. Hieman olisin itse toivonut vahvempaa värinää, mutta puolisolle teho riitti pienemmälläkin, eli täysin makuasoita nämä. Aika kapeana ja sileänä sauvana tuntuma jäi kuitenkin penetraatiossa hieman valjuksi, joten siihen tämä ei meillä oikein natsannut. Molemmat kaipaavat lelulta hieman enemmän paksuutta ja tuntumaa. Kovamuovi materiaalina ei ole meillä se suosituin. Peppuleikkeihin vibra olisi mielestämme ainakin meillä kokonsa ja mallinsa puolesta sopivampi, mutta sitä ei valitettavasti stopparin puuttuessa parane suositella, ettei satu luiskahtamis vahinkoja. Tuote voisi parhaiten sopia naisten yksinäisiin leikki hetkiin, sellaisiin kertoihin kun kaipaa sitä ihan perinteistä ja yksinkertaista perusvibraa. Tuote on myös helposti lähestyttävä, joten se voisi sopia myös ensimäistä lelua ostavalle ja lelujen maailmaan vasta tutustuville.

Tällä kertaa tuote ei ollut meille se ykkösvalinta, eikä pääse jatkossa usein ainakaan yhteiskäyttöön, mutta jää varmasti puolison yksityisiin leikkeihin. Joskin tulee kuulemma palvelemaan varmasti paremminkin klitoriskiihottimena kuin penetraatio välineenä.Edellinen arvio: MyEye Sheivauspeili Seuraava arvio: Fifty Shades of Grey - Wicked Weekend


DORCEL - Golden Boy Vibrator
1490

DORCEL - Golden Boy Vibrator

Pidätkö luksuksesta ja tyylikkäästä muotoilusta? Mikäli vastasit kyllä niin siinä tapauksessa tämä DORCEL Golden Boy Vibrator -hieromasauva sopii juuri Sinun tarkoituksiisi!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv