Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Cuties - Minivibraattori, sininen

TESTIRAPORTTI

Näppärän kokoinen ja taipuisa Cuties -sarjan vibraattori sopii testaajien mielestä sekä klitoriksen, että g-pisteen stimulointiin. Tämä taipuisa ja tehokkaalla moottorilla varustettu vibraattori on täydellinen myös suuseksiin yhdistettynä!

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Elämä on kuin silkkiä vaan, kun vaihtaa viihteelle Cuties Mini Vibratorin kanssa. Nyt on kyllä tuotteessa materiaali kohdillaan. On niin pehmeää että!

Pieneksi, kapeahkoksi vibraksi, Cuties Mini Vibrator, on positiivinen yllätys. Pippuria, ohjelmia ja pärinää riittää vaativammallekin friidulle! Laadukkaanoloinen tuote surisee hintaansa nähden korkeissa sfääreissä. Tämä vibra on - testipariskunnan rouvan mielestä - sovelias sekä klitoris- että g-piste-stimulaatioon. Sen verran kapea on kärki, että koko toosan tutinasta nauttiva saattaa jäädä kaipaamaan laveampaa otetta. Toisaalta kapeus on myös etu -Vibran käyttöön mahtuu helposti liittämään perinteistä pariskunnan yhteistyötä, vaikka kielilisän ja / tai perinteisen markkinaraon takomisen muodossa. G-pisteen tunnokas kuono vainuaa vaivatta ja joustava kärki auttaa säätelemään tuntumaa ja kutittelee helposti myös vähän erikoisemmista paikoista.

Tuotteen soukan muodon ansiosta pariskunnan mieskin sai kokeilla tätä Cuties Miniä takaluukkuunsa. Siihen Cuties-vibraa ei ehkä varsinaisesti ole tarkoitettu, mutta kaikkeahan pitää tunnetusti kokeilla. Kenties Cuties ei yksinään pepussa suuria fiboja aikaansaanut, mutta suuseksiin yhdistettynä huuto-orgasmiin kyllä päästiin.

Monia seksileluja on tänä päivänä yhdistetty erilaisiin mobiili-appeihin. Vaikka emme todellakaan ole mitään tekniikan vihaajia, tuntuu hyvältä vain päästä itse asiaan ilman että tarvitsee hekuman hetkellä tekniikan kanssa säätää.

Cuties vibran akun lataus-systeemi on toimiva. USB:n kautta ladataan ja itse vibrassa on selkeä paikka latauspäälle. Itseltä pitää toki kotoa löytyä muuntaja, johon USB:n voi tökätä –laitteen kanssa tulee pelkkä johto.

Hyvä tuote on ja se jää jatkossakin testipariskunnan aktiiviseen käyttöön.

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
n00bsM22,N20

Kaikkiaan melko perinteisen oloinen kapistus. Materiaali vaikuttaa hyvän laatuiselta ja itse laite toimivalta. Harmillista laitteessa on, ettei siinä ole värinän säätö mahdollisuutta voimakkuuden osalta.

Paljon taittuva kärki vaikutti melko mukavalta ajatukselta, mutta valitettavasti olisi vaatinut hieman enemmän harjoitusta, että siitä olisi saanut kaiken irti. Teho myöskin jätti hieman toivomisen varaan. Joko kyse on siitä, että tottunut melko tehokkaampiin ja isompiin laitteisiin, tai sitten meille sattui hieman maanantaikappale. Joka tapauksessa, kyllä tämän kanssa hauskaa sai pidettyä!

Itse lelu oli kuitenkin melkoisen mukava leikkeihin. Sen koko teki yhdessäkin käyttäessä asiasta helpompaa, kun se ei ollut niin paljoa tiellä. Tosin kuten aiemmin sanottua, olisi taipuvan kärjen kanssa toivonut hieman enemmän aikaa kuin mitä oli, että sen kaikkia mahdollisuuksia olisi kerennyt tutkimaan. Nyt käyttö jäi enemmän normaalin vibraattorin tasolle, jossa toivotusta tehosta vajaaksi jääminen vei hieman mielekkyyttä käytöstä.

Kaiken kuitenkin huomioon ottaen on lelu oikein pätevä ja etenkin hintaluokassaan hyvin kilpaileva lelu. Voisimme suositella lelua etenkin aloittelijalle, joka haluaa kokeilla hieman erilaista lelua kuin perinteistä dildoa tai vibraattoria. Taipuisalla kärjellä ja kaarevuudella on mahdollista päästä paikkoihin, joihin ei aivan jokainen lelu yllä. Ääni myös on hyvin maltillinen, joten soveltuu myös yön pimeydessä pidettävään hauskaan, vaikka yksinkin.

PS. Tuotteen valitettava ennenaikainen kohtalo oli päätyä koiran herkuksi tämä yksin ollessa kotona. Syynä mahdollisesti tuotteen herkullinen väri.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Cum Face - Duel Pump Action Penis Game Seuraava arvio: ZENN - Silikoninen anaalikäärme, 88 cm
v