Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

FLESHLIGHT - GO SURGE LADY

Maailman kuuluisimpien Fleshlight masturbaattoreiden pienempi versio Fleshlight Go testattiin Queer of the Hill ja Mr. Sledgehammer toimesta. Tuttuun tapaan "Flesukka" ei pettänyt tälläkään kertaa. Fleshlight Go:n insertin kuviointi ja kompakti koko saivat erityiskiitosta miestestaajiltamme. Queer of the Hill totesi, että Flesukan pitäisi kuulua joka herran kokoelmaan pimeiden syysiltojen turviksi, kun sitä märkää tekee mieli.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

"Ei jumalauta, vihdoinkin!" tai "Ei saatana!" taisivat olla ensimmäiset sanani, kun aukaisin Kaalimadon lähettämän paketin ja sisältä paljastui jokapojan unelmalelu eli Fleshlight. Kyseessä oli kuitenkin Go-versio eli hieman lyhyempi versio perinteisestä flesarista, ilmeisesti tarkoitettu matkustavaiselle ihmiselle. Ja mikäs siinä, kun himo yllättää, asianmukaisia vehkeitä toivoo käden ulottuville ja tämä mahtuu kätevästi kapsäkkiin.

Pakkaus on asiallinen ja siisti ja lelua mainostetaan asiaankuuluvasti maailman eniten myyväksi miesten seksileluksi. Oma versioni oli harmikseni vaginan mallinen, mutta ymmärtääkseni valmistajalla on myös huulilla ja anaalilla varustettuja leluja. Yhtä kaikki, sormella tunnustellen pimppi tuntuu mukavan pehmoiselta ja joustavalta, lelua tekee mieli kokeilla saman tien. Ihonvärinen ja -kaltainen löllerötuubi on vuorattu useammanlaisilla nystyröillä sisäpuolelta, jotta nautinto olisi paras mahdollinen. Pehmusteen ympärillä on musta muovinen kotelo ja molemmissa päissä kierrettävät korkit. Paketissa on myös vesipohjaista liukuvoidetta mukana yhden käyttökerran tarpeisiin sekä käyttö- ja puhdistusohjeet.

Flesarin päässä olevaa pienempää korkkia kannattaa pitää alkuun vähän auki, jotta tunnelin sisälle ei tule kovin voimakasta alipainetta ja imua. Kunnon liukastuksen voimin nystyrät hyväilevät mukavasti kalua ja tunnelma kohoaa paskankin päivän jäljiltä kattoon. Pikku totuttelun jälkeen imua tekee toki mieli lisää ja pienellä korkin kierrolla koko tavara tiukentuu huomattavasti. Täysimulla meno alkaa olla jo jonkin verran työlästä, joten puoliasento sopii ainakin itselleni paremmin. Flesari oli juuri sellainen mitä olin ajatellutkin, miellyttävä, syvä ja eka flesariorgasmi oli luokkaa "naapurit saatto kuulla". Ekaksi pimppipanoksi tää oli sitten kai aika hyvä.

Käyttökokemuksen myötä vaatimustaso kovenee ja vähän kritisoitavaakin ilmenee sekä omasta että vakituisen leikkikaverini puolesta: vaginan suu voisi olla tiukempikin, jotta runkkailusta tulisi mehukkaampi kokemus. Kumpikin olimme sitä mieltä, että flesari on helppo pestä (vettä toisesta päästä sisään ja toisesta päästä valutetaan ulos) ja että kyllä tästä saa hupia pitemmäksikin aikaa, sekä yksin että yhdessä.

Melkeinpä haluaisin sanoa, että flesari pitäisi kuulua joka herran kokoelmaan pimeiden syysiltojen turviksi, kun sitä märkää tekee mieli. Kiva lelu, pidin kovasti!

Mr. SledgehammerSinkku, Mies 28v

Jännitti taas hakea paketti postista ja pohtia mitä siellä tällä kertaa olisi. Paketista löytyi Fleshlight paketti joka noudatti .Flesareille. tyypillistä ulkonäköä mutta oli tällä kertaa pienempi. Tarkasteltuani pakettia hetken huomasin että kyseessä oli musta Fleshlight-malli, joka outoa kyllä oli saman kokoinen Flight-sarjan mallien kanssa mutta muuten kuin alkuperäisen näköiset Fleshlight mallit.

Tässä Fleshlight Go:ssa oli mielenkiintoinen kuviointi, jota tosin on hankala kuvailla.. Kammioita, nyppylöitä, viivoja ja uria. Fleshlight Go:n pohjalla oli tietysti korkki paineen säätelyä varten niin kuin muissakin Fleshlight malleissa. Mukana tuli mukavasti testiä varten testipakkaus Fleshlightin omaa Fleshlube liukastetta.

Molemmat kaksi käyttökokemusta olivat positiivisia ja tuote tuntui käteen mukavan kompaktilta ja aloin miettimään tuotetta käyttäessäni samoin kuin Flight-mallienkin kohdalla että alkuperäisen kokoiset mallit saisivatkin jäädä historiaan kömpelyytensä ja painonsa takia. Kuviointi tuntui todella mukavalta.

Itse käytän tuotetta vain suihkussa mutta sopii mielestäni myös muualla käytettäväksi. Toki tuote on pääosin mielestäni yksinäisille miehille, mutta minulle ainakin tuli mieleen tälle myös monta parisuhde-applikaatiota. Tuotteeseen saanee lisävarusteina mm. seinäkiinnikkeen. Puhdistuksessa suosittelen käytettäväksi Fleshlightin omaa triklosaani valmistetta sekä .puuteria..

Suosittelen tuotetta arvosanalla 8.0
+ Kompaktin kokoinen
+ Mukavan tuntuinen kuviointi
+ Nimensä veroista laatua; Fleshlight ei petä
+ Mikäli hinnoittelu sijoittuu Flight-malleja alemmas on tuotteella erittäin hyvä hinta/laatu -suhde
- Ei mitään uutta tai mullistavaa; Fleshlight pienemmässä koossa
- Tuotteessa ei sinällään ole vikaa mutta pitäisin Flight-sarjan malleja tätä parempana ja ihmettelen tuotteen kohderyhmääEdellinen arvio: Juzy Bear Seuraava arvio: Fun Factory - Miss Bi vibraattori


Fleshlight - GO Surge Lady
5990

Fleshlight - GO Surge Lady

Supersuositun Fleshlight-tuotesarjan tekijät ovat suunnitelleet tiukemman, kevyemmän ja lyhyemmän keinovaginan meneville miehille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv