Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Pro 2

TESTIRAPORTTI

Womanizer Pro:n hinnaltaan huokeampi sisarpuoli Satisfyer Pro 2 sai testiryhmäläisiltä paljon kehuja. Imevien klitoriskiihottimien joukkoon kuuluva Satisfyer Pro 2 mahdollistaa orgasmin melkein kenelle tahansa! Varo, tähän saattaa jäädän koukkuun!

NeitseellinenSinkku, N 21V

Olen aina innoissani kun Kaalimadolta tulee uusi tuote testattavaksi ja arvioitavaksi. Mutta nyt erityisesti kun paketista löytyi hehkutettu Satisfyer Pro 2, pompin tasajalkaa innostuksesta! En malttanut odottaa testausta.

Satisfyer Pro2 on kuparin väristä muovia, jossa on silikoninen imupää. Laitteen luvataan myös olevan vedenkestävä, ladattava, 100% vartaloturvallista materiaalia ja siinä on myös 11 eri imu vauhtia/voimakkuutta. Satisfyerissä on kaksi silikonista säätönappia. Pienempi on on/off nappi ja isompi nappi on säätämään voimakkuutta. Nappien välissä on myös pieni valo, joka syttyy laitteen ollessa päällä. Laitteen lataus tapahtuu magneettisella usb-kaapelilla. Kaikki perusasiat ovat mielestäni helppoja ja yksinkertaisia, mahtavaa!

Aloitan aina laittamalla vesipohjaista liukuvoidetta Satisfyerin imupäähän sekä klitorikselle. Tämän lelun kanssa on hyvä muistaa liukkari, se pitää imun tiiviinä ja kitkattomana (olen joskus ollut laittamatta ja kitka/hankaaminen alkaa jossain vaiheessa ärsyttämään klitoriksen herkkää limakalvoa)! Käynnistän napista ja kiihotin pärisee käyntiin. Äänestä sen verran, että tuote ei ole hiljainen. Jos Satisfyer imee ilmaa, ääni on melkoinen pärinä, mutta asettaessani tuotteen ihoa vasten, ääni hiljenee onneksi reilusti. Mutta kuuluu yhä esimerkiksi peiton alta. Eli yhteenvetona äänekkyydelle on se, että sopii käytettäväksi silloin, kun ääni ei haittaa.

Kokemuksena ja kiihottimena nämä imuklitoriskiihottimet ovat kuin luotu minulle! Asettaessa imupään klitorikselle, ensimmäinen tunne on "täydellisyys". Tunnetta on vaikea kuvailla, kun ei ole toista samanlaista. Imuttelu tuntuu kehräykseltä tai pieniltä nopeilta sykäyksiltä, jotka hyväilevät klitorista niin että menee pieniä kylmiä väreitä pitkin kehoa. Imuttelujen vauhtia saa nopeutettua napista painamalla, mitä nopeampi vauhti sen voimakkaammalta imutus tuntuu. "Orgasmiin kiipeäminen" on tällä kiihottimella todella ihanaa, tarkoitan sitä siis että orgasmi kapuaa huippuunsa tasaista vauhtia ja mielekkäästi ja jokaisesta hetkestä ja tunteesta pystyy nauttimaan. Ollessani orgasmin kynnyksellä laitan imuvoimakkuuden pienimmälle, joka on kyllä pientä säätöä, kun joutuu keskittymään siihen, että painaa oikeaa nappia tarpeeksi monta kertaa, että voimakkuus on oikea. Ja heti orgasmin jälkeen stimulaatio on liian voimakas, joten joutuu hetken hengähtämään ennen seuraavaa orgasmi kiipeämistä.

Toinen todella hieno ominaisuus imukiihottimissa ja erityisesti Satisfyerissä on se, ettei se turruta klitorista. Voin jatkaa sessiota niin pitkään kuin haluan ja vaihtaa kiihotinta myös sormiin tai muuhun kiihottimeen ja jatkaa siitäkin vielä orgasmeihin.

Dildon kanssa mielestäni Satisfyer on ihan huippuhyvä yhdistelmä. Toisella kädellä pitää kiihotinta klitoriksella ja toisella kädellä käyttää dildoa, helppo ja nopea ja ihana orgasmi nopeasti, kun oppii rytmin ja liikkeet menevät lihasmuistiin.

Ergonomisesti Satisfyerin kahva on minulle toimiva. Napit ovat joskus tosiaan vähän kömpelösti, mutta niihinkin oppii.

Vedessä en ole vielä Satisfyer Pro 2 kokeillut, mutta varmasti tulen ottamaan sen mukaan seuraavan kerran, kun pääsee jonnekin kylpemään!

Satisfyerin huoltaminen on helppoa. Pesen silikoni suuttimen joka käyttökerran jälkeen ja kahvan aina tarvittaessa.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana klitoriskiihotin! Saan tällä laadukkaat orgasmit nopeammin ja helpommin kun vibraattorilla. Toimii hyvin dildon kanssa yhdistettynä. Ainoat miinukset ovat imuvauhdin kelaaminen ja napit. Suosittelen kaikille laadukkaaksi imuklitoriskiihottimeksi!

Kirjoittanut: Neitseellinen
UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

Saimme testattavaksi Kaalimadon kesäloman jälkeen Satisfyer Pro 2:sen, ja mietimme ensin laitteen laatikosta ulos ottamisen jälkeen että mikäs ihmeen vempain tämä on? Tutkiskelimme pakettia ja innostuimme toden teolla (ehkä minä naisena vähän enemmänkin) tästä täsmäkiihottimesta joka imee klitorista. Pakkohan sitä oli heti latauksen jälkeen päästä testaamaan.

Hetken aikaa lämmiteltyämme toisiamme päätimme ottaa uuden jännittävän laitteen kokeiluun, ja testailimme ensin ihan vain eri tehoja. Päädyimme kaikkein pienimmällä teholla aloittamaan ja se on näin herkälle hipiälle varsin riittävä. Orgasmin tällä laitteella saa ihan muutamassa minuutissa, ellei halua sitten vähän pidentää nautintoa. Mikäli imua pitää klitoriksella koko ajan, tulee hekuman huippu melkein saman tien, mutta hieman liikuttelemalla laitetta eri asentoihin, voi nautintoa lisätä ja pitkittää kuten haluaa. Varsin pitkään leikittelyyn Satisfyer Pro 2:sta ei ole tehty sen tehokkuuden vuoksi, ja se soveltuu minun mielestäni enemmän sooloiluun kuin parin kanssa touhuamiseen. Voit himon iskettyä lyödä laitteen käyntiin milloin tahansa ja nauttia hetken tai pitempään sen tuomista iloista!

Tässä on myös erinomainen kiihotin sellaiselle, jolle orgasmin saaminen on vaikeaa! Esimerkiksi itselläni lääkityksen vuoksi orgasmin saaminen on lähes mahdotonta, joten lelujen avulla pystyn saamaan silti nautintoa (etenkin Satisfyer Pro 2:lla!!!)

Voisin suositella erityisesti tätä alkulämmittelyyn, jolloin nainen saa orgasmin, ja sen jälkeen jatkaa suloisesti yhdynnällä jossa mies saa myös nautintoa.

Tämä ehkä hieman turruttaa pidemmän päälle klitorista, ja olenkin huomannut Satisfyer Pro 2:sta käytettyäni että orgasmin saaminen jopa voi vähän vaikeutua muilla tavoin kuin tällä laitteella. Se on ehkä ainoa miinus puoli. Mutta tähän jää koukkuun, ja pahasti! Ehkä tähän mennessä paras seksilelu mitä naiselle voi käsiinsä antaa! Voisin kuvitella, että sinkkunaiset eivät enää tämän laitteen saatuaan tarvitse miestä mihinkään kun vielä ottaa kaveriksi jonkin miellyttävän dildon ;)

Satisfyer Pro 2 on ulkonäöltään kaunis ja sitä ei heti alkuun helposti luulisi siksi, miksi se on tehty. Se on hyvin käteen sopiva ja helppokäyttöinen. Imun voimakkuutta on helppo säätää nappia painamalla ja varmasti jokaiselle löytyy sopiva imuteho yksilölliseen tarpeeseen. Lataaminen on helppoa, vaikka latauksen ajan on vaikea pysytellä erossa laitteesta!

Kiihotin on äärettömän helppo puhdistaa ja sen voi sujauttaa vaikka laukkuun mukaan.

Kaiken kaikkiaan Satisfyer Pro 2 on joka naisen unelmakiihotin, kaunis katsella ja hrrrrrrr... mitkä kliimaksit se antaakaan. Hinta ei todellakaan päätä huimaa siihen verrattuna millaista iloa ja hykerryttävää nautintoa sillä saa aikaan!

Kirjoittanut: UsFuntastic
Edellinen arvio: Pride Dildo Seuraava arvio: Zado - Suu Harness