Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimadon Testiryhmä

Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä! Lue Kaalimadon Testiryhmän tarjoamista värikkäistä ja täysin sensuroimattomista testiraporteista, miten seksilelut oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat!

Uusimmat arviot

Tenga - Smart Vibe Ring Plus moottoroitu penisrengas

Tenga - Smart Vibe Ring Plus moottoroitu penisrengas

79.90 €99.99 €
Tenga-sarjan villisti värisevä penisrengas sai odotetusti erinomaiset arvostelut. "Mielettömän tehokas, monipuolinen ja hiljainen kiihotusrengas, joka sopii niin pareille, kuin sooloiluun, eikä varmasti jää kaappiin pölyttymään."
Ultimate P-spot milker eturauhaskiihotin

Ultimate P-spot milker eturauhaskiihotin

69.99 €
Tämän eturauhaskiihottimen edestakaista liikettä tekevä varsi sai testaajalta kehuja, sillä se tuntui käytössä paremmalta kuin perinteinen värinä. Maltillisesti muotoiltu kiihotin sai plussaa hiljaisesta äänestään.
iVibe Select - iPlease minivibraattori

iVibe Select - iPlease minivibraattori

79.99 €
Toinen testaajista ylisti tämän tehokkaalla moottorilla ja hiljaisella äänellä varustetun minivibraattorin omaksi suosikikseen. Helppokäyttöinen klassikkomalli tehokkaasti värinästä pitävälle!
Fuck-O-Matic 2, imevä tekovagina

Fuck-O-Matic 2, imevä tekovagina

199.99 €
Testiryhmän miehet suosittelevat varauksetta tätä imevää ja värisevää tekovaginaa aivan kaikille miehille! Testikierroksen suosikkituote sai erityiskiitosta hiljaisesta äänestä, erinomaisesta imusta sekä tehokkaasta värinästä.
Fleshlight - Boost Bang tekovagina

Fleshlight - Boost Bang tekovagina

79.99 €
"Tämän lähemmäksi aitoa ei ole helppo päästä". Toteaa miestestaaja, jonka mielestä Fleshlightin uudessa tekovaginassa on kaikki kohdallaan. Tämä tekovagina sopii sekä aloittelijoille että hieman erikoisempaa "Flesukkaa" kaipaaville konkareille.

Mikä Testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiivisia ihmisiä, jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja iloksi.

Yhteistä kaikille testaajille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja avoimia uusille kokemuksille sekä lisäksi kyvykkäitä antamaan rakentavaa palautetta testatuista tuotteista.

Mukaan Testiryhmään? Tutustu Testiryhmäläisiin

Testiryhmän TOP 20 tuotteet