Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimadon Testiryhmä

Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä! Lue Kaalimadon Testiryhmän tarjoamista värikkäistä ja täysin sensuroimattomista testiraporteista, miten seksilelut oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat!

Uusimmat arviot

JO - Warm & Buzzy-kiihotusvoide klitorikselle, 10 ml

JO - Warm & Buzzy-kiihotusvoide klitorikselle, 10 ml

34.99 €
Tämä orgasmigeeli sai testaajalta huippuarvosanat! Laadukas orgasmigeeli sai klitoriksessa aikaan lämpimän, sykkivän tunteen, joka toimi testaajalla erinomaisena halun herättäjänä. "Jos mietit, onko voide hintansa arvoinen, mielestäni todellakin on."
bunt. - Tuplavibraattori

bunt. - Tuplavibraattori

64.99 €
Testaajien mielestä tämän pirteän tuplavibraattorin parhaat ominaisuudet ovat monipuolisuus, mutkattomuus, helppous ja "sukupuolettomuus". Toimii yksin ja yhdessä, oli sukupuolet mitä vain. Tämä seksilelu on myös helposti lähestyttävän oloinen, joten sitä suositellaan erityisesti ensimmäistä lelujaan pohtivalle.
RFSU - Oh Yes! Orgasmigeeli, 40 ml

RFSU - Oh Yes! Orgasmigeeli, 40 ml

15.99 €
Orgasmigeeli kihelmöi aluksi voimakkaasti ja sai kosketuksen tuntumaan erilaiselta. Testaaja kehui tuotteen riittoisuutta sekä kätevää annostelunokkaa. Tämä geeli sopii henkilöille, jotka pitävät nopeasta ja melko voimakkaasta orgasmigeelistä.
Sway - Magic Wand

Sway - Magic Wand

79.99 €
Tämä wand-sauva koettiin helppokäyttöiseksi seksileluksi, joka sopii erityisesti esileikkiin sekä voimakkaasta värinästä pitävälle naiselle. "Ulkoasunsa puolesta itse laite on nätti ja olisin hyvin mielissäni, jos oma pukkini minua jouluna tällaisella lahjalla muistaisi."
Tenga - Puffy masturbaattori

Tenga - Puffy masturbaattori

89.99 €
"Kokonaisuutena tässäpä on vallan mainio leikkikaveri syysiltoihin, lomamatkoille tai muuten vaan kasuaaliin runkkaukseen, jota voi huoletta suositella vaikkapa ensimmäiseksi masturbaattoriksi."
FPPR. - Moottoroitu masturbaattori

FPPR. - Moottoroitu masturbaattori

99.99 €
Tämä masturbaattori sai kehuja hyväntuntuisesta insertistään, ladattavuudestaan sekä vesitiiviydestään. "Tämä on aika oiva esimerkiksi sellaisille, joilla ei ole vielä kokemusta moottorikäyttöisistä masturbaattoreista. Tästä on hyvä aloittaa, jos tämän tyyliset masturbaattorit kiinnostaa."

Mikä Testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiivisia ihmisiä, jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja iloksi.

Yhteistä kaikille testaajille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja avoimia uusille kokemuksille sekä lisäksi kyvykkäitä antamaan rakentavaa palautetta testatuista tuotteista.

Mukaan Testiryhmään? Tutustu Testiryhmäläisiin

Testiryhmän TOP 20 tuotteet