Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kommentoijien kesken joka kuukausi 30 € arvoisen Kaalimato.com lahjakortin.

Edellisen aiheen (Rajoittaako epävarmuus nautintoasi?) lahjakortin voittaja on arvottu: voittaja on nimimerkki Ihana tohelo minä, onnittelut voittajalle ja iso kiitos osallistumisesta kaikille!

Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jos haluat osallistua lahjakortin arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun

Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi yhteydessä, min 2 merkkiä
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkintojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Ilmianna eriskummallisin itsetyydytyksessä käyttämäsi esine.

Useimmilla ihmisillä lienee kokemusta erilaisten kotoa löytyvien esineiden käyttämisestä itsetyydytyksessä. Näitä voivat olla esimerkiksi banaani, sähköhammasharja, imuri… you name it. Paljasta meille ja muille eriskummallisin "seksivälineesi" ja kerro sen käyttöön liittyvä kokemus.Solilla nautintoon, N. 45 v. 28.04.2023
Sol-olut pullo oli teini-iässä itsetyydysvälineeni, joskin melkoisen kova sellainen.
Nuuskis, Nainen31 28.04.2023
Omituisin, hmm. Sellainen muovihevosen pään läpi mennyt muovinen tanko, joka toimi rattina. Sen sai vedettyä irti ja oli mukavan pituinen ja paksuinen. Ei mennyt kyllä enää tämän jälkeen käyttöön hevosen pään sisään. Tungin sen ihan muualle.
Kiikeli, M35 28.04.2023
Saunan vesipumppu. Hyvin surisi ja vettä tuli sopivalla paineella aah.
Anskuli, Nainen 41v 28.04.2023
Hiusharja oli käytössä teinivuosina.
Kaikkee pittee kokkeilla, N30v 28.04.2023
Varmasti ihan klassinen valinta, - bansku. Osuu ja uppoaa, eikä ole pelottavan näköinen, eikä tarvitse vahinkoa pelätä. Tällä saa tarvittaessa hyvät orkut, jos ja kun ei miestä saatavilla.
Viiltohaavoja sormissa, Nainen 37v 28.04.2023
Jossain vaiheessa oli niitä ns väriseviä partahöyliä, niin se varsi värisi kivasti. Onnistu nopeasti vessakäynnin yhteydessä nautintohetki. Tosin oli hyvä muistaa irrottaa höyläpää ensin.
Syntinen , Nainen31 28.04.2023
Tuli kokeiltua vaikka mitä mutta immenkalvoni menetin hajuvesipullolle minkä sain rippilahjaksi..
En syönyt kurkkua moneen vuoteen, Nainen 23v 28.04.2023
Olin nuori enkä kehdannut ostaa vielä seksileluja. Lisäksi seksi ja itsetyydyttäminen jonkun muun kuin käden kautta olivat vielä suht uusia asioita teini-ikäiselle. Eräs päivä päätin, että tänään kokeilen kotitekoista dildoa, joten marssin siis iloisesti jääkaapille ja otin sieltä kurkun. Näin siis kotona yritin masturboida kortsu suojana kurkun päällä, mutta ei siitä oikeastaan mitään tullut.
Kaalinenmatonen, Nainen 24v 28.04.2023
Sähköhammasharja, taskulamppu, permanenttitussi, puolen litran vesipullo... Äänettömällä värisevä (soiva) puhelin! Kaikki nämä teini-ikäisenä.
XX, Nainen 23v 28.04.2023
Hajuvesipullo.
Saa soitella 28.04.2023
Puhelimeen sai joskus ladattua vibraattorisovelluksia, käytin sitten niitä...
Kohnelo, Man-77 28.04.2023
Lankakerä, jonka pieni keskireikä antoi sopivan tunteen terskan ympärille.
Joness, Nainen36 28.04.2023
Ensimmäinen oli hammasharjakotelo.
Bottleboy, Mies 34v 28.04.2023
Limsapullo ja kondomi. Limsapullo leikattiin keskeltä halki ja kortonki laitettiin leikkauksen reunalle teipillä kiinni siten, että kortongin pää oli pullon päästä pihalla. Tämän jälkeen lämmintä vettä pullon kaulasta sisään ja korkki kiinni. Tadaa! Siinä oli tekopimpsa valmiina, ei muutakuin vähän liukkaria ja hommiin.
Heteromies, jonka neitsyyden vei vasara, Mies 44v 28.04.2023
Vaimo valitti, että anaaliseksi sattuu, niin päätin sitten kokeilla, että onko asia todellakin niin ja tungin vasaran varren omaan hanuriini ihan vaan testimielessä. Ja mikä hauskinta, niin se ei tuntunut oikeastaan ollenkaan pahalta, vaan jopa kiihottavalta.
Vegemuija, Nainen 41v 28.04.2023
Kurkku (ja iso sellainen)
Yli astuja, Nainen 33v 28.04.2023
Makuhuoneen ovella on max 1m korkea portti, jotta koirat ei mene sänkyyn, kun olen kotoa poissa. Aika usein se on kiinni myös kotona ollessa ja astun portin yli. Jossain vaiheessa yli astuessani oli klitoris herkkänä ja jostain syystä joustin polvista ja klitoris osui sopivasti portin ylinpään kohtaan oikealla tavalla. Noo... siinä sitten saatto muutama edestakainen liike ja painallus tulla tehtyä.. mutta aika nopeesti siirryin sängylle jatkamaan lelun kanssa. Edelleen astun portin yli.... ;)
Yksvaan89, Nainen 32 vuotta 28.04.2023
Oma seksualisuuteni ja seksiin mielen kiinto on herännyt melko aikaisin niin en ollut sen ikäinen että seksileluja olisin saanut ostettua niin piti käyttää ihan mitä vaan sattui olemaan mutta ihan ekoja on itsellä olleet sellaset muovitötsät mihin esim yksittäiset ruusut tökätään kukkakaupassa veteen. En tiiä mikä niitten virallinen nimi mahtaa olla sekä tussit ja tietyn malliset deorol pullot.
Lukutoukka, N35v 29.04.2023
Nuorena tyttönä luin kiihottavia romaaneja lukittuna kylpyhuoneeseen. Siellä löysin vain hiusharjan, jota pystyin käyttämään dildona.. Eipä äiti voinut kuvitellakaan, kun harjasi hiuksiaan...
Konanok, Mies 28v 29.04.2023
Ensimmäisillä itsetyydytyskerroilla murrosiässä tuli käytettyä lisäboostina playstation-ohjaimen värinätoimintoa, joka tuntui kivalta terskan päätä vasten hieroessa :D Se oli samalla mukavan tuntuista, mutta samalla kiihottavaa kiinnijäämisriskin takia koska asuin sen ikäisenä toki vielä porukoilla.
Kasvikset on terveellisiä, Nainen 29v 29.04.2023
Munakoisoa tuli kokeiltua kerran kun teki mieli jotain vähän isompaa. Kondomin päälle saaminen oli haastavaa, mutta kyllä sen sai "puettua" ja oli kyllä avaava kokemus.
Kink saurus, N28 29.04.2023
Wc-harja - toki ei harjapää.
Kiihottaa, M21 29.04.2023
Nuorempana tuli käytettyä kaverin kanssa vanhempien leluja. Täristeltiin sillä vuorotellen toisen munan päällä.
Saara, N40v 29.04.2023
Pakko kertoa taloyhtiön lenkkisaunassa tapahtunut asia, mistä itselle jäi pienet traumat, noh... koska kurkku. Naapurilta tipahti pyyhettä ottaessaan koristaan jäätävän isopäinen ja paksu kurkku lattialle. Kurkun pää oli ihan kellastunut ja sen päällä oli kortsu. Naapuri itse nosti nopeasti kurkun piiloon ja varmasti toivoi, että kukaan ei nähnyt tilannetta, mutta minä ja toinen naapurin rouva näimme sen molemmat. Vuosia myöhemmin me muistamme vieläkin tuon toisen rouvan kanssa, miltä se kurkku näytti. Paloi verkkokalvoille.
Reikä kuin reikä, silmät kiinni ja eikun matkalle, M23 29.04.2023
Murrosikä alkanut juuri nuorena pojan kolliaisena, kaikki mikä vaan vähänkään reikää muistutti (ja mihin mahtui) tuli kokeiltua. Saunan vesiastiassa oli kuitenkin juuri sopivan kokoinen reikä, joten sitä tuli täytettyä useamminkin kuin kerran.
Mirage, Sinkkunainen 32 29.04.2023
Reissun päällä hätä ei lue lakia, huulikiiltotuubilla pääsi ihanasti g-pisteeseen saakka.
Mäkelä, Mies 28v 30.04.2023
Olen kokeillut lukuisia hedelmiä teini-ikäisenä. Kaikki tarvitsivat muokkausta mutta osa hedelmistä oli sen arvoisia.
Kun ei ollut muutakaan, N37 30.04.2023
Kai niitä nuorempana tuli kokeiltua vaikka mitä, kesäkurpitsa, tuore kurkku, hiusharjan varsi, nokia 3330 korsuun käärittynä ja värinä päällä, dödö purkki, limupullo/kaljapullo/siideripullo.
Summer , Nainen 29 v 30.04.2023
Olin varmaan ehkä noin 13 v kun rupesi kiinnostamaan miltä se siellä sisällä tuntuu ( toki olin koskellut itteeni ennen sitä mutta en työntänyt mitään sisään,olin silloin neitsyt). Sitten mietin että mitähän sinne voisi tunkea kun banaania hakea porukoiden silmien edestä ei jotenkin inspannu. Noh , huoneesta löytyi lasisia pulloja jossa pitkähkö kaula. Kävin yhden pesemässä ja sitä sitten tungin sitten. Sinne se upposi ja tuntu hyvältä ...
Älä kokeile, Mies 35 01.05.2023
Autonpesusieni, puukolla ristiviilto ja käsirasvaa tuubillinen. Oli aika kiva, vaikkakin kivulias ja kivasti hieroi kikulin nupista nypyt pois. Viikonverran oli verestävä ja kivulias. Mutta sen jälkeen kiilsi kuin papin kalju! Bebanthenilla hoitui "palovammat". Tunnoton oli kyllä kuukausia.
Melutoosa, Mies 32 02.05.2023
Stereo kaiuttimen takana oleva reflexiputki oli nuorempana kova sana. Sekä vehje wc-istuimen kannen ja istuinosan väliin, kädellä sopivan paineen antaen. Ei paljoa jyystöä enää tarvinnut..
sauron, Nainen 20v. Parisuhteessa 04.05.2023
Kruunukynttilä, sähköhammasharja.
Jantteri, M25 04.05.2023
Lista tuntuu olevan loputon, mutta ainakin sivellin/pensseli, kurkku, hammasharja, hiusharja, löylykauha, ikkunalastan varsi ja luonnollisesti sormet menivät dildoa ennen ahteriin. Kullia hieronut mm. Erilaisilla sukilla, joista on saanut uutta tuntumaa ja imuria käyttänyt muutamaan otteeseen.
N88, Nainen 88 parisuhteessa 06.05.2023
Suihkun letku, ilman suihkun päätä (varsinkin jos ei suihkupäässä ollut hierovaa osaa) toimi ihan jo nuorena hoitamaan ison orgasmin. Letkun pää oikeaan kohtaan, jalat kiinni ja veden paine tarpeeksi kovalle. Ei mennyt kauaa kun keho alkoi värisemään. Nykyään yöpöytä on täynnä leluja jotka hoitaa sooloillessa sen homman. Mutta edelleen vanha tuttu antaa kuitenkin nopeimmat orgasmit.
Hellmiina, N44 09.05.2023
Teininä luin salaa kotona (uskonnollinen ja vanhoillinen koti) kaverilta lainattuja reginoita ja niistä tietty naisen unelmat... Muistan runkanneeni nakilla, makkaralla, kurkulla... Ja saunassa pitkävartinen löylykauha vei mun "neitsyyden" (immenkalvo). Eipä vanhemmat tiennyt kuinka "pahis" tytär oli jo silloin... Nykyään kaikenlaisia seksivälineitä on testattu, sekä yksin että kumppanin kanssa.
OK, Mies 18v 18.05.2023
Harry potter taikasauva. Kahva oli sileä niin siihen vaa vähän liukuvoidetta ja sisään vaan.
Tuhmeliini, Nainen, 31v 19.05.2023
Paksu permanent- tussi, roll on- deodoranttipurkki oli kans aika hyvä kortsun kanssa. Ja sitten tietysti perinteisemmät, kuten suihkupää, saunakauhan varsi, porkkana, banaani, kurkku. Lattialastan varsi, jossa oli mukavasti muotoiltu pyöreä pää tuntui myös hyvältä!
Paavo Pesusieni, M43 21.05.2023
Kaksi pesusientä kumilenkeillä yhteen ja niiden väliin. Lämpimään veteen kastettuna toimi loistavasti. Sellaista karheampaa puolta pesusienestä en ole uskaltanut koettaa.
Gamergirlfun, N26 26.05.2023
Playstation 2 ohjain, menin pelissä semmoseen paikkaan mikä sai ohjaimen värisemään tauotta ja laitoin sen sitten "itseäni vasten" ja annoin siinä väristä. Ja ohjain ja pelikonsoli sattui olemaan vaaleanpunaisia :D
Mikään ei mennyt rikki, N19 28.05.2023
Kaiteen päässä oleva tolppa jossa päässä pyöreä nuppi. Kelpasi hyvin kerran humalassa, kaide oli jo puoliksi irti mutta en sentään sen enempää rikkonut.
Aurinkoinen, Nainen 37v 29.05.2023
Erikoisin seksiväline on varmaan ollut kylpyhuoneen lattiakuivaimen varsi.
Nuorikiimainen, N21 01.06.2023
Nuorempana kun olin yksin kotona kävin aika monet kaapit läpi miettien että mikä olisi pituudeltaan hyvän kokoinen käyttöön. Sitten törmäsinkin työkaluihin. Niistä otin sitten itselleni käyttöön vasaran! Koulussa saatu ilmanen kortsu vaan siihen ja heti hommiin! Oli kyllä parhain niistä mitä aiemmin olin eksynyt kokeilemaan.
Tee-se-itsetyydytysmies, M28v 03.06.2023
Askartelin köyhän miehen fleshlightin. Pringles-purkkiin kaksi perinteistä pesusientä, väliin kumihansikas, reuna purkin reunoille teipillä, liukkaria sisään ja eikun menoksi.
Aiemmat aiheet Oletko harrastanut seksiä julkisella paikalla? Millaisia seksiunia olet nähnyt? Harrastatko sooloseksiä stressin lievitykseen, piristykseksi vai ihan muuten vaan? Lisääkö lämmin sää seksihalujasi? Mitä seksiin liittyviä kommelluksia sinulle on sattunut? Miten lemmikkieläimet vaikuttavat seksielämääsi? Piristääkö seksi sinua? Kun seksihalut lopahtavat kesken puuhien Miten junailet lemmenhetken lapsiperhearjessa? Entä, jos ei seiso? Eka kerta seksivälineen kanssa Onko yhdyntä ohi liian nopeasti? Oletko teeskennellyt orgasmin? Kotiin eristäytyminen ja seksielämä Miten sinä saat orgasmin? Syökö some seksielämääsi? Mitä mieltä olet vihjailevista kuvista ja videoista? Yllätitkö jonkun kesken seksipuuhien? Unohtuiko ehkäisy? Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi? Mikä seksinovelli tai eroottinen kirja saa sinut syttymään? Millaiset lupaukset toimivat? Millaisia orgasmeja olet kokenut? Kuuluvatko sooloseksi ja seksivälineet yhteen? Onko korona-aika vaikuttanut seksiin? Vaikuttaako korona treffailuun? Mitä mieltä olet avoimesta suhteesta? Onko suomi seksikieli? Vaikuttaako ammatti kumppanin valintaan? Mitä mieltä olet suuseksistä? Millaista on hyvä seksi? Parantavatko seksivälineet seksielämääsi? Kerro miten seksivälineet ovat parantaneet seksielämääsi. Kerro epäonnistuneesta seksifantasian toteutuksesta tai odotukset ylittäneestä fantasiakokemuksestasi. Seksilelu joululahjaksi? Vaikuttaako seksivälineen tai seksivälineiden käyttö seksin harrastamisen määrään? Saatko mielestäsi riittävästi seksiä? Onko seksielämäsi erilaista kesällä? Tekevätkö seksivälineet seksielämästäsi parempaa? Millaisia seksipaineita miehillä on? Keskusteletko seksiin liittyvistä asioista kumppanisi kanssa? Mitä positiivisia vaikutuksia itsetyydytyksellä on? Onko viikonpäivällä väliä? Miten seksikehut vaikuttavat itsetuntoon ja seksielämään? Mitä tapahtuu seksin jälkeen? Mitä sanoisit nyt nuorelle/murrosikäiselle itsellesi seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen? Kerro parhaat vinkit roolileikkeihin Rajoittaako epävarmuus nautintoasi?

Juuri nyt suosittua: