Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Testiryhmän esittely

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiivisia ihmisiä, joille lähetämme tuotteita testattavaksi aika ajoin. Ryhmän jäsenet testaavat tuotteet ja kirjoittavat siitä meille "testiraportin". Ne julkaistaan täällä Kaalimadon Testiryhmä -osoissa.

Testiryhmän tarkoitus on tarjota Kaalimadon asiakkaille aitoa, sensuroimatonta tietoa sekä autenttisia käyttökokemuksia myymistämme tuotteista. Joskus tuotteet saavat ylistystä, joskus taas kriittisempää palautetta. Arvioiden linja ja sävy vaihtelee testaajan mukaan - kaikki julkaistaan.

Toivomme, että Testiryhmä on avuksi ostopäätöksen tekemisessä tai saa sinut muuten vaan inspiroitumaan!

Mukaan Testiryhmään?

Testiryhmän jäsenet

AntaiaSinkku, nainen 43 v.Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia -79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee. Omat rakastelutyylini ja -fantasiani vaihtelevat hellästä sylittelystä nahkaruoskan viuhuntaan ja käsirautojen kilinään ja takaisin, usein sisältäen kaikkia yhtä aikaa.
Testaajan arviot
BlowoutPari 40+Parisuhteessa oleva akateeminen pari joilla on yhteistä taivalta jo jonkin aikaa. Kokemusta seksileluista on jonkin verran erilaisista vempeleistä, mutta intoa silti koittaa uusia löytyy! Meidän arvosteluperiaatteet ovat kokonaisvaltaiset ja ne ovat aina suhteutettu siihen mihin tuote on suunnattu.
Testaajan arviot
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.
Testaajan arviot
CupidoMies 27 v.Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Testaajan arviot
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v.Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Testaajan arviot
KeltainenpaloautoPari 26 v.Olemme kokeilunhaluinen ja seksiä rakastava opiskelijapariskunta. Urheilun ja muiden harrastusten lisäksi seksi on paikallaan tauottamassa välillä tiivistä ja kiireistä opiskelija arkea. Haluamme jatkuvasti kehittää omaa seksuaalisuuttamme ja kokeilla seksiä kaikissa sen muodoissa leluilla tai ilman.
Testaajan arviot
Kotiäiti 32Nainen 32 v.Olen kotiäiti, jonka seksielämä kuivui kasaan vuosien varrella. Nyt koitan herätellä sitä eloon ja tutustua kehooni uudestaan. Mikäs sen parempi paikka tähän projektiin, kuin Kaalimadon testiryhmä! Olen myös korkeasti koulutettu terveydenhuollon ammattilainen ja sitä kautta naisten terveys ja seksuaalinen hyvinvointi ovat erittäin lähellä sydäntäni.
Testaajan arviot
KumitorviMies 33 v.Tehdastyöläinen, videoeditoija ja teknologia intoilija.
Testaajan arviot
LeiNainen 40 v.Olen 40-vuotias, sinkku nainen. Luonteeltani suora ja hyvinkin kokeilunhaluinen. Tämä rämäpää testaa minkä tahansa lelun, mutta parhaiten osuvimmat ostovinkit osaan antaa jo nautintojen pariin löytäneille - joskin koettaa pitää mielessään myös aloittelijat ja ne, joilla tuotteiden käyttöön liittyy terveydellisiä tai fyysisiä rajoitteita.
Testaajan arviot
LeopardileidiNainen 27 v.Olen 27-vuotias korkeakoulutettu sinkku. Seikkailunhalua ja uteliaisuutta löytyy kaikelle uudelle ja jännittävälle. Sooloseksistäkin saa nautinnollista ja erittäin kiihottavaa oikeilla välineillä. Satunnaisesti mukana myös vierailevia tähtiä.
Testaajan arviot
PalmerMies, M43Suurella libidolla varustettu mies täällä tuotteita testaamassa. Sen myötä lelut tulevat testatuiksi huolella ja muutamaan otteeseen. Arvosteluni teen suoraan niin hyvässä kuin pahassa. Toivottavasti niistä olisi hyötyä ostopäätösten tekemisessä.
Testaajan arviot
PuputPari 28 v.Olemme noin 25-vuotias aviopari: nainen, joka on ystäviensä seurassa kotikissa ja sängyssä tiikeri, ja mies, joka janoaa seksiä melkein koko ajan. Olemme olleet yhdessä jo vuosikausia ja seksimme on vain parantunut ajan kuluessa. Viikonloput menevät siis rakastellessa ja arki-illat naidessa.
Testaajan arviot
Queer of the HillSinkku, queer 33v.29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Testaajan arviot
Raksu ja Naksu29-v naispariOlemme 29-vuotias naispari. Seksielämämme on sensuellia, mutta leikkisää ja kokeilemme mielellämme uusia tapoja miellyttää toisiamme niin tunteikkaan hyväilyn kuin veikeämmän ja villimmän toiminnan puitteissa.
Testaajan arviot
Risto Rietas30 v, parisuhteessaSeksilelujen suhteen minulla on hieman kokemusta, mutta olen silti vielä vasta-alkaja näiden kanssa. Nautin niiden käytöstä niin yksin kuin kumppanini kanssa ja olen oppinut niiden myötä paljon uutta itsestäni ja kehostani. Seksuaalisesti feminiininen, mutta en ole sitä sukupuoleltani (muunsukupuolinen).
Testaajan arviot
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Testaajan arviot
Sensu ElliNainen, 46 v.UUSI JÄSEN!Tunteella elävä, rohkea ja kypsä, omasta valinnastaan lapseton nainen, joka nauttii monipuolisesta seksistä, leluilla ja ilman. Yksin, miehen tai useamman kanssa. Samassa sängyssä tai etänä - mielialan mukaan. Yllätyksiä rakastava, miellyttämishaluinen ja toisinaan seksuaalisuutta syvällisestikin pohdiskeleva hetero...
Testaajan arviot
Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37Tiivistä lapsiperhearkea elävä pariskunta, jolla yhteistä taivalta takana jo pitkästi. Lasten mentyä nukkumaan on ihana pötkähtää hetkeksi oman kullan kainaloon ja viettää pieni rentoutumishetki. Lelut ovat loistavia piristysruiskeita ja tuoneet paljon uusia ulottuvuuksia ja kivoja lisävärinöitä lakanoiden väliin.
Testaajan arviot